其實iphone成功秘訣係乜野?

190 回覆
58 Like 256 Dislike
你唔計埋速度? 就算而家最快嘅micro SD 512GB 都慢過built in storage好多啦師兄
同埋唔見電話拆張SDcard出嚟入面啲資料就任人睇
事實上就算我用android都好少插線過資料
對手廢就夠
速度。。。。iphone過到資料先算,internal幾快有咩用,用lightning 過資料
過咩資料? 未聽過icloud, google drive, drop box?
。。。。。。人蠢無藥醫
用cloud都講得出。。。upload, download speed慢撚到咁都沖出來柒
我想知有咩資料要過? 用左幾年iphone都未試過要插線過資料
Windows phone 搞咗咁多年都收皮
就知其實要令到手提電話同電腦合而為一係幾難事
一,電池
二,可以做啲咩
三,安全性
呢三樣野android 仲係做到第二樣
而且無人開發新既os
咁你好難話就算iphone 有缺點都可以稱霸成個市場唔合理
照你咁講電腦用USB同SSD都好危險
應該全部野放上cloud,要用嗰陣先down落黎
呢個真
有冇諗過大部分消費者都唔會理以上你所講嘅缺點?
手機叉電都有可能着火
idog智商真係。。。。。

你講得好啱啊
10年前做好過Android 九條街吸晒啲客
啲客入左apple ecosystem 之後出唔返黎

同埋iPhone 無Android 咁多野可以改, 感覺易用啲

如果有任何普通人/電腦白癡問我買咩手機, 我一定講iPhone

利申:An 狗
我一直都是兩邊都用多年。Android用耐左就超多問題,update都冇用,iOS一部機用好多年一點分別也看不到。高下立見。
樓主含撚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞