其實iphone成功秘訣係乜野?

190 回覆
58 Like 256 Dislike
你出去做過呢d野唔會講埋呢兩段廢話
我講呢堆野點撚用無線呀屌佢老母

一部手機插線搞掂佢要我帶ssd, 手機出聲駁出去amp點撚ssd呀,越講越監介,好似蝦緊細蚊仔唔識野咁
搵食㗎撐係用手機
一睇就知大project
又話8K
知唔知512G拍到幾多分鐘8K
有大有細啦
要歌嘅就咁dl首歌落電話再駁3.5出去咪搞掂囉
iphone駁完3.5你仲做到d乜,除非成大舊dock帶出去,但到時又要駁powerbank......

你頭先講到咁撚勁嘅cloud又點擔保網絡覆蓋到高速穩定過data先

而家一部電話size做到哂嘅野你隔硬話無問題,你自己放棄左輕便嘅選擇ja wo

Alphabet公司(英語:Alphabet Inc.),中文譯名為字母表,或譯為字母控股[2],是位於美國加州的控股公司,於2015年10月2日成立,由Google公司組織分割而來,並繼承了Google公司的上市公司地位以及股票代號。Google公司重整後則成為Alphabet Inc.最大的子公司。
呢個世界無嘢係完美,只能選擇相對上最好嘅產品,而 android vs ios 系統安全方面無疑後者比較優勝。
x2
岩呀,拍 8K 唔用無反/專業機,用電話係咩玩法
咪就係,apple連pdf都send唔出
android sms禁幾粒制搞掂
樓主
樓主死雞撐飯蓋真係好肉酸, 冇point就人生攻擊
利申An狗, 都睇唔過眼樓主咁撚柒
上面貴州雲都講得出,都唔知幾多年前新聞嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞