(護眼)給自己上一課 五年感情綠帽收場

267 回覆
628 Like 6 Dislike
偷食比你知道只係條女學藝不精

不過人係要食過好野先知道世界那麼大

你條女就醒目啦

你仲係到柒下柒下咁

男人唔壞 女人唔愛
以往我將佢擺第一已經係錯 依加自己睇通 原來係好爽
多謝巴打你咁有心睇晒

世界真係好大
支持巴打
巴打加油 好彩我女朋友一定唔會帽我

唔好咁老定呀
呢個世界好多野都話唔埋

可能帽左你唔知姐

左手
為免炒車

我都係默默留句加油算
我都好驚一出社會,拍佐5 年幾既女朋友就會帽我

做好自己,那裡也不怕!
香港實在太多臭閪同臭雞
欣賞樓主勇於分享,鼓勵大家
樂觀面對,互勉 加油
你值得更好
呢啲女人真係有爺生冇乸教,通常呢啲女都係因為熱戀期過咗又貪新鮮感先會咁,覺得自己仲有市場俾佢地揀所以就去搵另一個,但係做之前又唔諗下會點傷害到一直陪佢既男朋友 巴打加油,我會相信男人只要努力,個value會越來越高,反之條女就
加油!
巴打咁好仔都比人派帽
[quote]我都試過比 ex派帽,過左排就冇野
巴打千其唔好自卑,質疑自己唔夠好,冇自信
有問題既係佢而唔係你,你係差既佢早左飛左你而唔係先偷食再飛你
女死女還在,下個更可愛,巴打唔好灰
女人呢樣野,你擺上心你就輸咗啦

你諗吓,用物質就可以輕易滿足到既生物,你花心機係佢身上就太蠢

記住下次唔好啦

啲女普遍都臭閪黎,
你重視佢,佢就覺得係理所當然ga la
得閒心情好先好派吓兵糧俾佢

人就係咁,食開屎,俾一兩餐飯佢食,就謝主隆恩咁

安答你講得啱,你對得佢太好,只要對佢唔好少少就分手。所以咪唔好將佢放係第一。
hehe我就醒,決定一世人都自己生活,冇帽啦掛
正評係支持你
啱阿
I know that feel bro
好護眼真係
但我仲好想佢返黎係咪犯賤
加油巴打
半年前既我同你一樣
大把人同你一樣經歷
包括我, 仲耐過你
又如何 乜都會變 包括你自己
都仲要生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞