(護眼)給自己上一課 五年感情綠帽收場

267 回覆
628 Like 6 Dislike
賤女人 , 屌佢老母!
狗公都要屌 屌佢老母
樓主 咁你對住個天老老實實講真話

係呢五年入邊 你有無同其他女人有曖昧/有性行為/對其他女仔有一刻心動過?等等
樓主振作呀!

其實偷食真係無分男女,個個都話10個男人9個滾,仲有1個仲諗緊,唔係睇咁多巴打講都估唔到乜女人都咁多架 仲以為男人先多偷食添

唉,令我諗起我個好姊妹,偷食之後內疚到想死,見住佢真係生不如死咁,唔係扮野,但口裡說不,身體卻很誠實,對方係個仆街高手賤男,我姊妹成日都抵受唔住佢誘惑,結果一而再,再而三咁俾條仆街仔食,每次食完都喊苦喊忽咁搵我訴苦,最慘佢有抑鬱症,真係驚佢諗唔開,
同埋真心覺得佢有病,我信佢真係好愛佢老公,但佢話佢一俾個仆街撩就忍唔住聽左佢講,覺得自己勁犯賤變左炮友咁,仲要衰到外賣送上門去佢屋企俾佢食,越諗越嬲,好想幫佢屌鳩個仆街仔叫佢以後唔好搞鳩我姊妹,但又驚個賤男搞大件事,搞到佢地婚姻,唉

有無巴絲有好計對付呢挺賤男?
真人真事,真心求教
補充,絲打一名
撐住樓主
樓主振作呀!

其實偷食真係無分男女,個個都話10個男人9個滾,仲有1個仲諗緊,唔係睇咁多巴打講都估唔到乜女人都咁多架 仲以為男人先多偷食添

唉,令我諗起我個好姊妹,偷食之後內疚到想死,見住佢真係生不如死咁,唔係扮野,但口裡說不,身體卻很誠實,對方係個仆街高手賤男,我姊妹成日都抵受唔住佢誘惑,結果一而再,再而三咁俾條仆街仔食,每次食完都喊苦喊忽咁搵我訴苦,最慘佢有抑鬱症,真係驚佢諗唔開,
同埋真心覺得佢有病,我信佢真係好愛佢老公,但佢話佢一俾個仆街撩就忍唔住聽左佢講,覺得自己勁犯賤變左炮友咁,仲要衰到外賣送上門去佢屋企俾佢食,越諗越嬲,好想幫佢屌鳩個仆街仔叫佢以後唔好搞鳩我姊妹,但又驚個賤男搞大件事,搞到佢地婚姻,

有無巴絲有好計對付呢挺賤男?
真人真事,真心求教

算鳩數啦, 好無
自己西痕偷食又賴三賴四
樓主 咁你對住個天老老實實講真話

係呢五年入邊 你有無同其他女人有曖昧/有性行為/對其他女仔有一刻心動過?等等

無又點 有又點?佢都無做到啦就算對女仔有Feel,講真呀 天下間邊個男人唔花心 係佢選唔選擇去偷食咋嘛。
三重打擊係好難受,完全明白,你咁快可以企起身,好厲害
唔係話女人啲咩 做男人始終事業為重 唔洗下下做咩都係為條女 否則最後輸果個係自己 有錢你方無女?要記住搵錢係為自己 唔係為女
撐住呀巴打
我知道你為左呢段關係好努力
會有更好既人等住你, 記住如果佢黎揾番你就千萬唔好心軟
警世文 2018一再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞