(護眼)給自己上一課 五年感情綠帽收場

267 回覆
628 Like 6 Dislike
加油 男人無咩關 係過唔到
女人呢樣野,你擺上心你就輸咗啦

你諗吓,用物質就可以輕易滿足到既生物,你花心機係佢身上就太蠢

記住下次唔好啦

啲女普遍都臭閪黎,
你重視佢,佢就覺得係理所當然ga la
得閒心情好先好派吓兵糧俾佢

人就係咁,食開屎,俾一兩餐飯佢食,就謝主隆恩咁

講得無錯,做左次好人以後唔會再做好人

下次應該真係唔會好似上次咁錫條女
邊一刻決定唔再聯絡
我拖拉緊
我都好驚一出社會,拍佐5 年幾既女朋友就會帽我
樓主 做自己鐘意做既野 佢會後悔
加油
巴打加油
講條仔同條女d資料上黎,我唔想其他巴絲打中伏
10個女人9隻雞
女人呢樣野,你擺上心你就輸咗啦

你諗吓,用物質就可以輕易滿足到既生物,你花心機係佢身上就太蠢

記住下次唔好啦

啲女普遍都臭閪黎,
你重視佢,佢就覺得係理所當然ga la
得閒心情好先好派吓兵糧俾佢

人就係咁,食開屎,俾一兩餐飯佢食,就謝主隆恩咁

無錯 係真架巴打 五年入面除左皮氣臭少少 樣樣野我都錫晒佢就晒佢 依加既我真係當自己上一課
希望同我一樣既巴打真係唔好睇唔開 為自己努力

依加自己報左課程讀下書 多左時間做運動打泰拳 專注事業

我係分手後頹左排後都去左不停做運動,去做gym,去搵更好既工,同朋友搞生意, 宜家突然覺得分手都無咩大不了, 雖然偶爾都會諗起同佢既經歷, 但宜家已經無咁難受了, 巴打加油
你擺左佢係第一位已經錯啦on9
人不嬲要自己>一切
我都好驚一出社會,拍佐5 年幾既女朋友就會帽我

唔洗擔心wo
頂撚住
巴打有車有穩定工作,洗撚要呢d臭西咩
仆街臭西祝佢俾人中出即飛,生啲仔女個撚個有病
屌佢老母,仲要俾人篤爆先肯認
邊一刻決定唔再聯絡
我拖拉緊

或者好多朋友同你講 佢係雞 佢係系婆
有一晚 同個朋友出黎 佢講左好多好多 我相信你身邊既人都一定會講呢返說話 同樣既道理就睇你幾時諗通
或者唔好搞到自己咁辛苦 搵多d野做 做運動 專注返自己 嘗試做個更好既人

或者坦白講 我想活得比佢更好 其實一開初放低係想嘗試做個更好既人 為自己 想佢見到自己轉變 返返黎我身邊 但放開左 就冇事 加油巴打
邊一刻決定唔再聯絡
我拖拉緊

有一晚 同個朋友出黎 佢講左好多好多 我相信你身邊既人都一定會講呢返說話 同樣既道理就睇你幾時諗通
或者唔好搞到自己咁辛苦 搵多d野做 做運動 專注返自己 嘗試做個更好既人

或者坦白講 我想活得比佢更好 其實一開初放低係想嘗試做個更好既人 為自己 想佢見到自己轉變 返返黎我身邊 但放開左 就冇事 加油巴打

yes報復呢d臭西既方法就係活得更好
當你事業有成,身材好左又靚仔自信左,拖住個靚女女朋友上網放閃
佢一定會後悔到仆街
有咁嘅女人,樓主都有責任,你衰在對女人太好太上心太放縱佢

根本9成9女人就養唔撚熟, 從來都唔應該放曬所有心機落女人到, 你愈當佢臭貨咁撚樣,佢就愈對你死心塌地.

雞黎㗎喳, 你用5年心機落隻雞到, 醜唔醜?

醒下啦, 佢最後話咩欠你一世,交場戲俾你㗎啦,唔通連呢場戲都唔做呀? 佢唔想咁撚仆街,個心過唔去喳! 你以為佢真係挽留你咩?女人最識用眼淚攻勢,知男人見到心軟呀嘛,老閪都喊咗先
巴打 呢d女人要唔要都冇所謂 由佢變公廁 一次不忠百次不用 即使一齊番 心理面都一定有條刺 學下新野 增值自己 搵個更好架啦

根本9成9女人就養唔撚熟, 從來都唔應該放曬所有心機落女人到, 你愈當佢臭貨咁撚樣,佢就愈對你死心塌地.

醒下啦, 佢最後話咩欠你一世,交場戲俾你㗎啦,唔通連呢場戲都唔做呀? 佢唔想咁撚仆街,個心過唔去喳! 你以為佢真係挽留你咩?女人最識用眼淚攻勢,知男人見到心軟呀嘛,老閪都喊咗先

好撚同意,欠你一世,講完都係佢舒服d,減低自己罪惡感,事實係過左兩日就冇呢件事啦,屌

完全明呀 佢只不過想你原諒佢派帽 等佢自己冇咁內疚
什至可能冇內疚過
同樓主一樣 又係拍左差唔多六年
又係公司識到第二個 又係送上門比人食
初初我都係食唔到野 剩係識飲酒 暴瘦
好彩有班兄弟撐住
到依家過左一年 極度享受單身生活
鍾意做咩就做咩 重練埋六舊腹肌
依家諗返起都覺得唔應該為左個賤人咁唔值得
係佢做錯 做咩難受既要係自己
巴打捱一排就冇事嫁啦 共勉之
邊一刻決定唔再聯絡
我拖拉緊

其實我好想放手 我自己都覺得好辛苦好攰
但係佢係我一直捱落去嘅動力
呢刻我好清楚唔好再拖落去我都接受唔到一個變左嘅佢
唔好再搞到自己咁仲要人擔心
我係好驚我一放手我個世界會崩潰
所以仲拖拉緊
同樓主一樣 又係拍左差唔多六年
又係公司識到第二個 又係送上門比人食
初初我都係食唔到野 剩係識飲酒 暴瘦
好彩有班兄弟撐住
到依家過左一年 極度享受單身生活
鍾意做咩就做咩 重練埋六舊腹肌
依家諗返起都覺得唔應該為左個賤人咁傷心 唔值得
係佢做錯 做咩難受既要係自己
巴打捱一排就冇事嫁啦 共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞