(護眼)給自己上一課 五年感情綠帽收場

267 回覆
628 Like 6 Dislike
巴打 可以搵我傾下計
我同你經歷差唔多
都係拍左六年
壞男人咁多 某程度都係女人害
真係上一課,女人同男人從根本上已經唔同.

女人係完全遵循自己慾望既臭系, 係搞野方面已經睇到出來. 男人射完會滿足但女人高潮完係可以不停再來再來. 女人個閪就係佢地既本性,無窮無底盡既慾望.

對女人千萬唔可以對到佢最好,係要得閒比D屎佢地食下,然後先對返佢地好少少先會對男人死心塌地. 巴打加油
睇到第二句就正皮咗
I know that feel 加油啊
巴打講得好啱 一定要充實自己 少啲時間亂諗嘢
好快就放得低
講到尾自己先係最緊要
加油巴打 睇完好sad
無巴打五年咁耐 但已經試過兩次戴帽 半放棄再搵女人

根本好難有信心再相信女人
到你30幾咁上下,事業有多少成就或者起碼夠養自己家少少鬆動,你就會發覺女人原來咁撚低賤,無神神會有一堆女埋身,又呢樣個樣,博你溝佢埋單,下半世乜鳩都唔做等結等生.

你就會覺得好好笑
到你30幾咁上下,事業有多少成就或者起碼夠養自己家少少鬆動,你就會發覺女人原來咁撚低賤,無神神會有一堆女埋身,又呢樣個樣,博你溝佢埋單,下半世乜鳩都唔做等結等生.

你就會覺得好好笑

Agger. 女人係男人附屬物,財產
心諗樓主做咩改名做綠帽副隊長,碌碌下見到綠帽隊長留言 幾時有綠帽隊員

歡迎你入隊
喊完就繼續行啦

你就會覺得好好笑

Agger. 女人係男人附屬物,財產

然後又再睇返女人平時嗌平權呀乜乜柒柒個時 就更加覺得係笑話
支持你

有冇諗轉基?

表示5年內戴過3頂 唔信女人又唔一定要轉機嘅 有時會唸 其實自己一個都唔錯
我已經睇哂,犯賤既女人不得好死,生性病,而狗公就唔洗講,成世無運行,溝親d 女都係公廁

有冇諗轉基?

表示5年內戴過3頂 唔信女人又唔一定要轉機嘅 有時會唸 其實自己一個都唔錯

咁我本性都好難轉基既 單身都有單身好
係大時大節有時諗無女有d唔開心姐

有冇諗轉基?

咁我本性都好難轉基既 單身都有單身好
係大時大節有時諗無女有d唔開心姐

當你睇化咗就唔會覺得係一回事 比多啲時間陪下屋企人好過 佢地先係值得你珍惜嘅人
樓主加油
安答頂住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞