(護眼)給自己上一課 五年感情綠帽收場

267 回覆
628 Like 6 Dislike
臭雞

臭雞

臭死
女人真係可以好恐怖, 佢如果真係有心害你嘅話真係可以傷你一世
個例子係: 佢會扮到同條仔冇再聯絡, 叫條仔不斷揾佢, 然後唔覆, 再令你不以為然發現對話內容, 以為大家再冇聯盟, 然後用第2 種通訊app轉埋個名, 繼續孽緣,定期del record
唔好問我邊度呢段例子
巴打 加油呀 老套講句 時間真係會沖淡一切,過多幾個月心情會好好多
我之前都係有一個拍左五年既男朋友,係I大拍到出黎社會做野
我一路都相信大家感情穩定會結婚,但最後ex係公司識左個女同事,日傾夜傾
我就成日為呢個女同事同ex嘈交,最後幾個月相處得好唔開心,分手個時佢都唔認自己變心,只係不斷話對唔住我,佢想要既另一半再唔係我依種女仔
過左幾個月,見到佢同左個女同事一齊左,我徹底死心,比人帽左
但好彩依段時間 有班朋友同家人支持 走出左呢段感情
今次既教訓令自己明白需要一個點既另一半 自己有咩需要改進 咩係自己目前最重要 令自己成為更加好既人
巴打 加油呀 老套講句 時間真係會沖淡一切,過多幾個月心情會好好多
我一路都相信大家感情穩定會結婚,但最後ex係公司識左個女同事,日傾夜傾
我就成日為呢個女同事同ex嘈交,最後幾個月相處得好唔開心,分手個時佢都唔認自己變心,只係不斷話對唔住我,佢想要既另一半再唔係我依種女仔
今次既教訓令自己明白需要一個點既另一半 自己有咩需要改進 咩係自己目前最重要 令自己成為更加好既人

用左幾耐企翻起身?
結束左一段愛情會令男人更成熟
但真係好撚痛

用左幾耐企翻起身?

令自己成為更好既人
好多同路人
女人⋯
頂住...D臭雞係咁,天性黎。捱得過依關前面會更好
或者比多少少時間自己 諗通個一刻唔需要耐 可能只需一秒鐘 自己一個可以多左時間做自己野

加油
睇到我都驚有一日比帽
奶過一次,港女信唔過
屌都曬氣
i know that feel bro
奶過一次,港女信唔過
屌都曬氣

好撚心酸 港女屌你地老母正臭雞
加油
但我想講偷食冇分男女
我朋友同佢前度拍咗八年
偷食 叫雞 sp乜都做齊
點解女人可以為左幾個月既新鮮感
放棄兩三年既感情
明明一齊經歷左咁多野
係咪個個女人都係咁
點解女人可以為左幾個月既新鮮感
放棄兩三年既感情
明明一齊經歷左咁多野
係咪個個女人都係咁

我都想知
好正面既po
正評
做自己仲開心
唔係 我個fd 派左帽成十幾次
兩個搞左幾個月條女到而家都唔肯同條仔分手 兩個拖拖拉拉 嘈左幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞