[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike
莊士東
Or幻幻
死波台狗又膠化我哋cctoy嘅嘢
幾高質
on9
點會唔記得
特倫斯·詹姆斯·奧尼爾,加特利的奧尼爾男爵(英語:Terence James O'Neill, Baron O'Neill of Gatley,1957年3月11日-),前高盛資產管理主席與前保守黨政府閣員,是一位英國經濟學家,最著名的是使用「金磚四國」(BRIC)來描述巴西、俄羅斯、印度、中國四個快速發展中國家,象著着全球經濟實力由已發達之G7經濟體向外偏移。[2]

2014年1月,他成為曼徹斯特大學經濟學榮譽教授。[3]在第二次卡麥隆內閣中,他被任命為商業財政司司長。他擔任該職務至2016年9月23日辭職為止。

好似好勁咁
人地有正選守 做咩要黎曼踢後備打盃賽
個球真係好撚靚,我仲記得個距離都唔近下,仲有07年對歐洲XI嗰嗰球都好靚
題外話有冇師兄仲記得當年MBE足總八強對車路士嗰球罰球,幾撚靚仲記得當時個場係着紅色波衫踢
要擺po頭
點會唔記得個球有牙朗嘅影子
無招勝有招
psg ?
錢一定冇問題,係睇佢想唔想去
題外話有冇師兄仲記得當年連加特足總決賽對水晶宮嗰球窩利絕殺,幾撚靚仲記得當時個場係着白色波衫踢
祖師爺竟然讚我地
今季都仲入緊30+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞