[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike

曼聯前身Newton Heath用黃綠做波衫顏色
阿朗商業價值係返晒度
仲有球場上嘅爭勝心 經驗 呢啲無價
對於一隊要復興嘅球隊好重要
睇下伊巴返A米
痴線你俾咁高佢其他人又叫高咁仲得了
叫其他人攞5個世足 4個歐聯獎牌出黎再講
普巴都係得個世盃 世足3甲不入 自己好唔好意思同阿朗比
續到普巴未
300k樓下就話有得諗

出600k俾佢,普巴般奴續約要幾多
邊個咁有自信同牙朗比
阿朗再勁都36歲,咁樣破壞薪酬架構搵自己嚟搞
卡狗馬狗福狗都200k up啦
牙朗起碼300k
因為on9仔sob 擺普巴踢防中。

雙防費麥一齊出果陣先見到 般普雙核既效果

長遠踢返單防中 般普平排中場試下
本身自己都柒啦
福馬都200k up
DDG 375k
阿朗唔通開300k呀?
其實真係講唔通架喎
同埋佢真係有級數 有地位 冇人會唔服喎
c朗收600k,普巴收佢2/3都400k,咁般奴應該出幾多

疤狗因為小花份人工奶哂嘢,行返佢地條路咩
牙朗返黎我買波衫+入一股曼聯
咪就係柒過就夠啦 仲繼續去搞衰佢咩
傾100M以上
同埋佢係咪好有決心走先
大巴拿份約 好似係阿朗4分1都冇
我諗要睇熱狗搵邊個坐正先
木狗走之前唔該帶牙朗回家+簽sancho

Love United, Hate Glazers
放ma9 cavani mata 都600k la
俾多次機會呀老細
今季幫你唔落啦
Elite clubs monitoring Yves Bissouma will have to be prepared to pay over £40 million to sign him. Manchester United are among a number of clubs credited with pursuing Bissouma #mufc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞