[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike
放:

Ddg
清新
Joel p
馬狗
馬達
Jones
卡叔
P
Dalot
Chong
拜利

買:

牙朗
辛組
是撚旦中堅
係呀
所以連個promising striker都無, 點樣講爭標
買返黑碧算
Cristiano Ronaldo has given a ‘mandate’ to his agent, Jorge Mendes, to ‘test the waters’ with Manchester United as it’s a ‘romantic idea’ to finish his career at Old Trafford

Ronaldo is aware it will be complex for #mufc to make an attempt for his signing due to his high wages in this pandemic affected market. He is ‘willing to make a sacrifice’ to lower his demands, but it shouldn’t drop below €20m net annually
來吧
牙朗仲高薪啦 依到又咪想佢返黎
500k照比啦 山狗個時又咪500k
賣走pogba 般狗又嗌走 到時又唔知要重建幾耐
西咸11號啦,10場9g4a仲唔夠promising咩
£330k週薪
放馬仔同羅美路已經搞掂
如果肯簽阿朗我就課金MUTV同波衫支持
年年都傳一次 算喇 唔好有咩希望
冇希望冇失望可能帶點驚望
放ddg有突
有乜所謂 我曼除咗錢乜都無
呢鋪似堅
佢堅係想走
大你三件波衫
如果牙朗翻離 真係會j撚死
果陣佢走真係好撚唔開心
除咗我曼 都無乜地方比佢踢
可以返黎著返件7號
太陽報可以自動省略
學識左排人牆 先好過嚟🤣🤣
500k係咪免費轉會先
放咁多得唔得嫁
後備龍都要搵個啦
Joel mata martial 拜利
一定留喇
真係勝利11人咩
都似堅
最緊要係祖記唔似賤種
祖記窮 真係比唔起人工 佢地都想清走阿朗
牙朗同pogba一樣到2022夏季先完約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞