[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike
期待Bruno 妹巴斬俾綠木狂抽
無史長老復出
未必有last嗰冠

唔好數漏費達
又25
又比我捉到
你食熊屎啦屌
有危有機喇
至少格拉沙係費sir在任都唔敢做d咩
反而上一手仲同費Sir頂到行
之後格拉沙都算肯留錢俾曼買下人執青訓
但商業價值的確係俾格拉沙搵木狗推到上另一個層次
連鍠疤都唔掂既時勢 曼聯都仲撐得住

費sir幾時搵Glazer入主
如果當年哥迪奧拿聽咗電話過咗黎做曼聯領隊,佢分分鐘變咗第二個摩連奴變咗怨婦廢中同解約金獵人
其實有時真係唔明,呢啲中埸節拍器佢哋係點樣係水平既視線睇到幾十碼外既球員位置同睇到佢有冇越位
牙史先頂到carrick 個位
請問俾咗正皮未?
我大義凜然幫你哋發聲
giggs 之前有講
佢一拎波就望rvp park
預左佢哋咁走
應該平時練波就夾好哂默契啦
見到前面有空位就會傳會走
咁好咁喇
我都唔like格拉沙 但又唔可以話佢地無貢獻
我代表大家比左正皮了
咁哥狗好醒嘅 見你隊波老化又唔係有好多錢可以用 梗係唔會睬你啦
Ching知道格狗cap走幾多錢嗎
費sir同兩個愛爾蘭老細炒大獲
當時費sir相信兩個愛爾蘭分左一隻馬既一半擁有櫂
後尾隻馬贏好多
費sir想搵隻馬做種馬
就搞到上法院
個陣呢兩個老細嬲到仆街就係咁增持曼聯
直頭set左99條問題關於球會財政同轉會問題
費sir答唔到就做鳩佢
David Gill想力保費sir就係人都知
兩個老闆玩到咁要轉老闆先保到費sir
私底下有無搵過Glazers入主?無人知
我話費sir搵Glazers係主觀既
淨係知David Gill同費sir好歡迎佢入主
費sir保到佢繼續主帥有實權
David Gill搞掂老闆主帥對立
Glazers放手比Gill同費sir搞 自己賺錢
愛爾蘭老細賺錢離場唔洗對住費sir
四贏局面
曼聯個傳統太強, 黎到一定係費SIR 陰影之下
曼城呢D 好教, 老闆又放權, 又無限金錢, 連歐聯違規都打得甩
唔駛客氣, 拎去請樓主食啦
There is no sense that the Glazer family are planning to sell Manchester United #mufc #mujournal

[@JWTelegraph]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞