[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike
接棒史奈達
雜種狗係咁 養唔熟
傳到退休
人工幾多先
唔係好多人有華迪finishing
平嘛
加埋AT肯跳草裙舞
Dalot賣到幾錢先
搵阿朗頂卡叔?
卡叔究竟留唔留
尋日同時有新聞一邊話佢要返南美,一邊又話佢想留隊
Telles: 屌你跳草裙舞轉會爭輸畀個肥仔
一夾6間都要賣
Boris Johnson met with Ed Woodward in Downing Street, four days before the launch of the European Super League. Both parties insist the talks were “around COVID rules and the return of fans to stadiums” and the Super League wasn't discussed.

木狗 = 臥底 confirmed
滲透曼聯
搵幾多PR都唔信架喇

WE NEVER FORGIVE
弱智修夫基
多過23人就唔識管
不如唔好教波
今年傳曼聯咁靜
矛ESL矛錢
8月14先開轉會窗
6、7月悶死人
般奴費南迪斯上年1月加盟曼聯之後,立即成為靈魂人物,據悉會方上月已計劃同呢位26歲葡萄牙國腳續約5年,加佢一倍人工至20萬周薪。不過,英國《太陽報》指般費有所猶豫,因為想等埋中場拍檔保羅普巴續約後,確定球隊有爭霸決心,佢先至會同紅魔鬼續約。

保羅普巴將於明年6月約滿,但去留仍然成疑,有傳呢位法國國腳要求50萬鎊周薪,令紅魔鬼管理層卻步。如果雙方今夏未能達成協議,曼聯可能會出售普巴,以免佢明年自由身離隊,而人財兩失。

般奴費南迪斯希望了解球隊有冇爭霸野心,包括會唔會留住保羅普巴,甚至會唔會收購查頓辛祖、艾寧夏蘭特等球星,提升爭標實力,先至決定是否續約。

般奴費南迪斯最擔心曼聯一旦出售普巴,球隊失去爭標本錢,屆時就算自己續約留隊,都會踢到冇癮。唔知曼聯會唔會睇在般費份上,同普巴續約呢?

普巴stay,般奴stay
但妹要500k週都過分d呀
今年咁遲開
500k一定唔會續啦
木狗同大雄比
簡直係救世主

明明落場出哂兩個作用大好多, 但係數字反映唔係咁

究竟原因係咩 中場防守少咗
般奴醒到
廢事俾你濕9曼陰
好似普巴咁來到玩重組浪費左幾年光陰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞