[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike
賣都唔會同人講啦
想人壓價咩
呢下係咪直接導致普巴出走
唔係
係之前布
有傷兵問題
費sir搵拉斐爾打中場都唔用佢就想走
因為費sir係個年季初講過會用普巴
嘩,暴動
樓主食負皮已食飽
但令到中後場老化問題完全冇解決過 結果執到蘇蛇坐正第一季先叫穩定返
不過呢個問題連帶埋睇錯宗師細緊9A可以接到雲迪班
當年好似椰子唔係首選 但摩狗返轟 哥狗唔聽電話 好似仲有幾個唔肯黎先揀到椰子

我覺得佢仲有個做錯嘅決定就係搵史長老復出
無史長老復出
未必有last嗰冠
但令到中後場老化問題完全冇解決過 結果執到蘇蛇坐正第一季先叫穩定返
不過呢個問題連帶埋睇錯宗師細緊9A可以接到李迪班
老費既功力唔係搵勁人
係將聰明仔安達臣宗師細緊9A做主力
都可以帶到奪冠
靜左好多
早兩日明明一日爆兩個post
ESL單嘢咁快玩完
2條仆街心諗 你咪搞囉
山高皇帝遠有排都未影響到佢哋

班美國佬同佩狗今次真係自視太高
連同人談判既階段都去唔到
提早冇花生食
#mufc statement: “At approximately 9am this morning a group gained access to the club training ground. The manager and others spoke to them. Buildings were secure and the group has now left the site.” #mulive
一個人頂
冚家鏟啦
木狗一個人孭晒上身
真係原諒了牠
話時話FB D 討論唔會叫木狗, 重叫緊佢做木爺
狇的離開也是愛
木爺係叫我係咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞