[我代表大家原諒木狗了]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1273]

1001 回覆
10 Like 179 Dislike
勁靚仔
佢唔識英文
今個星期大炒列狗出下火
木:
我只能永遠讀著對白 讀著我給你的傷害
我原諒不了我 就請你當作我已不在
我睜開雙眼 看著空白 忘記你對我的期待
讀完了依賴 我很快就離開
The protesters asked why Solskjaer could take a stand then, as a player, but not now in his far more powerful position as manager. He replied that “Joel” loves the club. [red issue] #mufc

反蘇了
佢唔咁講想佢好似摩佬咁呀
SoB代表大家原諒格狗了
點解費sir 同蘇sir都會咁鍾意格狗
係咪領隊先知D 我地唔知嘅野
但費sir 當年都有讚格狗
諗諗下v92 同摩狗好似都係屌木狗多, 唔記得佢地有冇屌過格狗
有人會公開屌老闆?之後重有得係間公司到?
唔通公開屌自己老細咩
似木狗為做靚條數阻頭阻勢
So9都暗示過木狗做唔到野
你覺得費sir 會驚俾人炒?
上面巴打咪講咗, 佢連同老闆打官司都敢 以佢身份地位屌一兩句有幾閒
格狗都有PR
https://www.bbc.com/sport/football/56843743

Solskjaer was joined by coach Michael Carrick, technical director Darren Fletcher and midfielder Nemanja Matic in speaking to the fans, who were pictured at the security entrance, outside the main entrance and on a training pitch.
馬迪喺而家隊波真係幾有地位
竟然係Matic出黎
蘇蛇呢啲老狐狸點會咁易表態
踢埋今季退休入教練團啦
Matic 係更衣室風紀
之前話單車訓練時 有次麥龜 拎電話出黎睇 佢負責去罰錢
咁都見倒
隊長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞