其實遊學修講得啱,連登只係很小眾,世界並不是圍著它轉的

411 回覆
2942 Like 76 Dislike
宇清點解要圍住連登轉
小眾咪小眾 我覺得無問題
亦都唔需要帶風向屌試當真
咪on9
知唔知道點解上帝要創造月球圍繞住地球公轉?

因為祂希望在夜間漆黑一片之際,有一顆代表著希望的星光在夜空中照亮整片大地,為在黑暗中迷失的人找到方向。

「那光是真光,照亮一切生在世上的人」(約一9)

我宇城飛就係呢道光,You are welcome
好撚正又好戲,拍d片又有意思
你只係一個冇立場嘅Attention Seeker
起底神又你鬼又你都幾好野
對比全地球70幾億人 你又講得好岩👍🏼
對你黎講 咩叫做一條好片?
原post係邊
講真,唔係定位後生,咁粗嘅道具,咁簡單嘅劇本,邊個睇呀

你現家定位小本製作,大家當笑位,但游生定位到香港製作人嘅未來,就真係心雄得滯

試當真都係ref外國嘅片,又或者搵啲近日話題少埋又一碟,同愛回家其實冇分別
許賢蘇豪咪熱狗
豪哥啲戲 好正
真 我記得張建宗真心膠回應篇潮文
我就段段試當真都有睇 身邊有fd做埋認真毛
但你越駁就搞到越肉酸
我覺得你似幫試當真倒米多d
正常人唔會係網上變到咁fucked up但現實又用另一個樣
好多連登仔好撚有問題
心理係白卡佬但扮正常
好撚嘔心
9up/勿認真只係比一班有心理問題既毒撚為自己開脫lol
正常人點解會一上網就開始思想扭曲
下下用變態思想發言又沉迷網絡欺凌?

正常人任何時候都唔會有個d思想
9up都係反映個腦諗緊d乜
事實上連登仔係一班有心理有問題既現實losers
但一上網就即刻打晒飛機以為自己好influential
游學修
其實只係香港youtube
外國youtube真係咩都有

都係個句 香港人只係好小眾
笑死 一入到黎見到個連燈仔話返人地小眾

好心啦 人地自嘲緊自己 你咁認真又自大呢下 就真係中左人地句野 好柒呀
游唔係笑緊連登小眾,現代媒體應該無咩邊個真係全民消費,而係笑緊(部份)連登仔以為自己係世界中心,又mean又judgmental。

個啲人地一抽連登水就著哂嘅,現實世界應該真係過得好慘,要係連登搵歸屬感,大家忍下口。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞