其實遊學修講得啱,連登只係很小眾,世界並不是圍著它轉的

411 回覆
2942 Like 76 Dislike
唔係平台大小 係價值觀嘅小眾當然我係其中一員
講真 viu 吹晒雞都唔過十萬投票
尋晚4台聯播最多都係萬幾兩萬人睇直播
其實佔香港網絡世界真係好小部份
不過最開心係大家都試新野
FHP:上一代YouTube頻道
ARM:Script最強;Live最弱
PMT:Live最強;Cast最弱
試當:Cast最強;Script最弱
根本viutv 同4台都係廢
講緊14億
呢排睇viutv啦
游學修自己咪又係小眾
樓豬你個post都好小眾
你自己咪又係貶低左唔鍾意試當真嘅人攻擊人地係廢老社會寄生蟲廢物垃圾
笑到連登仔一棟都冇
客觀事實?
咁你可唔可以講吓佢哋邊幾條片同連登有關?
倒不如話佢哋靠captv 學舌鳥積落嘅人氣上位,當時連登都未有人識

你9up幾句就當係講客觀事實? 你講完自己有無打冷震?

游學修咪正正係笑緊你依啲人囉,連登只係很小眾,世界並不是圍著你哋轉㗎
冇人講你講
打手豪哥
其他等人補充

全港最大討論區連登都係小眾
好多都係Manager級以上既走
真移民咗

後生就好多申請緊做後備方案
未必一定會走
試當真咪又係得連登睇 扮咩高質
問女冇個識/睇完覺得無聊,唔知做緊咩
我幫你講埋啦

冇人講你講
channel需要錢 (打手豪哥)
channel需要橋 (話自己唔出片俾連登鬧)
俾盡你講埋依條 channel需要s

咁你諗吓,佢哋channel咁多片,俾盡你同連登有關嘅片先唔多過5條,咁都算係借連登上位? 會唔會睇得自己太高?
好老實
唔係連登成日開post提試當真(唔知係咪豪哥自己post)
未必有新觀眾會睇
但係心𥚃面會咁講囉,連登只不過可以反映返人既真正想法
好耐冇真心膠post笑一笑
整個假膠都已經難
咁無計 鬼叫香港得連登咩
斷估bk 鄉討 都唔會講佢地啦
收皮啦垃圾樓主出名分化狗嚟
captv 西伯利亞人
試當真 冇人講咪你講
想知呢2個題材出處係邊度
所以咁就叫「只係識圍住連登轉」?

好老實
facebook ig 身邊啲friend都會開post提試當真
咁你又會唔會話試當真圍住facebook ig 轉? 借facebook ig 上位?
(我寧願你話借 youtube 舊captv 上位都無咁荒謬)

講得出靠連登上位班人根本就係一班自視過高嘅人見有個channel出一兩條片提佢哋論壇就打晒飛機咁。
其實遊學修借啲意串連登仔真係好正
前2日有人開post覺得係連登仔捧紅林家謙...
Mirror就真係連登捧紅
Error都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞