其實遊學修講得啱,連登只係很小眾,世界並不是圍著它轉的

411 回覆
2942 Like 76 Dislike
又關本土咩事? 唔支持試當真等於唔支持本土?
Viutv 既音樂我好欣賞,覺得佢地好認真做音樂。
試當真做咩貢獻? 拍左好多廣告片養自己?
豪哥,許賢終於上到位? 呢d野關本土撚事?
佢又唔係對香港有貢獻,拍d片又唔係高質,憑咩要人撐。

最噁心既係你班盲粉,日日係到吹,唔睇好似我走寶咁。
On9
其實幾可有人咁諗
香港體育都對香港冇貢獻
啲運動員又唔係高質
憑咩要人撐
成個版係PR同五毛
梗係小眾啦
香港體育點對香港冇貢獻?
就係可以凝聚到香港人已經係貢獻啦
呢個channel嘅貢獻係喺度令人嘈交?
覺得微辣好睇過試當真
我係咪仲小眾?
認真喎
愛回家都應該好睇過試當真

雖然我都冇能力欣賞哂任何一整集
如果你玩連登玩得耐,應該知連登係反映緊一個人ge陰暗面

撇除玩膠巴絲,連登呢個平台,就係俾人做自己。

現實行為係一個正人君子,係連登就係鍾意大波淫娃ge變態仔

當然 如果年輕尚輕 心智未夠成熟,都係遠離連登好d
打完有冇笑?
搵體育同youtube channel 比
體育上到國際場面,試當真可以做咩?就算比佢代表到香港youtube界,國際間會用youtube channel做國力比拼?

況且,支持本土唔等於盲撐,你肯搭出第一次試睇,
試聽。唔岩既,低質既,冇人逼你盲撐ok?
人類只係少數
抄連登潮文仲好意思講呢句
睇下呢個熱狗衛星頻道幾反骨
係 但係最醜惡最唔會係日常生活展現出黎既一部分囉
無講錯,連登仔一般都係眾人皆醉佢獨醒(自己認為),好多佢地覺得既論調根本唔敢公開講

好似之前有條TVB狗辭職加割蓆,9成人支持佢(非原諒,純粹支持佢走),硬係有堆唔知5毛定賴醒玩分化要繼續屌,但又唔敢去人地ig到屌果下好笑
佢點打稻草人都得啦 一大堆惡到仆街既fans跟住含
我係因為連登先識佢哋
「咁大件事冇人講」
根本開始有女
根本係TARGET連登仔
香港變新疆倒數最後三個月
邊個唔走就係抵死,係藍絲
有名你叫,兒登
香港冇曬人先叫多人移民咩
成個趨勢喺曬啲,人就不斷走緊
自己圈子冇就扮睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞