其實遊學修講得啱,連登只係很小眾,世界並不是圍著它轉的

411 回覆
2942 Like 76 Dislike
太陽系都只係小眾
#290 講咗

captv 試當真 幾多條片? 入面有幾多條係玩連登joke?
再講,captv 試當真 最出名嗰幾條片甚至唔係依幾條。

得嗰幾條片提過下連登就叫靠你連登上位?
唔好咁井底蛙啦
比人笑到上心口 成班仲爭住含

呢班係連登仔?...
好老實返工畀啲後生同事睇試當真啲片,佢問返我咩嚟,唔好講到全香港都識佢哋咁啦,佢哋啲fan base大部分係連登仔嚟炸

認得幾個
don't make stupid people famous
又一個借連登上位既人
成班女毒撚
如果係咁唔重要,點解又要出片講
屌你爬文啦懶閪

我#290幫你講埋佢哋邊幾條片用咗連登joke啦
我個point係,成個channel咁多片,先得嗰幾條片有提過你連登,仲要唔係最出名嗰幾條,咁就叫靠連登上位?

可唔可以理解吓人講咩先,唔好爭住衝出嚟柒?
連登好多腐女毒撚架
唔好睇少
連登係小眾係事實
有咩含唔含?
我幾肯定captv紅就係因為西伯利亞人個段片
當然佢都有其他作品都好出名
但佢地上位個下真係靠連登
咁低端人口緊係冇得走啦
兒登不嬲都垃圾 做乜姐你 好有歸屬感咁喎
「佢哋啲fan base大部分係連登仔嚟炸」 吓你講就係呀? 依啲嘢無證據任你up架咋喎。
連登班黃衛兵兩三日就出征話罷睇,但係又對佢哋view數一啲影響都無喎,點解呢?

好老實返工畀啲後生同事睇連登啲post,佢問返我咩嚟,唔好講到全香港都識你哋咁啦 你咁同689成日話有啲細路叫佢香港應該點點點有咩分別?

p.s.從來無話過全香港都識試當真
游呀唔係遊呀
係咪真係好多唔知
但起碼我身邊幾個由細識到大從來唔諗住移民既都去晒加拿大同英國
仲有幾個等武肺完就出發
如果連登對佢哋真係咁小眾咁唔重要,洗拍呢段片去串連登?

你可以引用你身邊嘅人做例子, 我就唔可以引用?
人同人不嬲唔係相等同
最top嗰班走晒
任何社會都係得番沙漠
好簡單
連登定試當真多人識?
連登/高登港產片都成日提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞