其實遊學修講得啱,連登只係很小眾,世界並不是圍著它轉的

411 回覆
2942 Like 76 Dislike
成個金鐘都圍住金鐘仔轉
Neo好波
明明係高登
我覺得好難話一個channel靠邊一下上位/紅。
個個人都可能因為唔同片識佢哋,我就係由佢哋葉問3條片識。

所以根本prove唔到佢哋係因為邊條片紅。再者佢哋又唔係條條片講連登嘢
豪哥個樣映射緊連登仔既反應
港獨分子只係很一小撮人所以成立國安法
高登而家都收左皮
反而游學修仲紅緊
連登假假地都幾十萬個註冊用戶,香港網路文化嘅其中一個重要搖籃

係小眾,咁你偉大嘅抄當新又幾大眾先,係咪大眾到可以串人係小眾先
只不過算啦,你班抄當新都係想其他人因為你地而嘈去make noise啫
你覺得佢拍依條片係為咗串連登?

我係引緊facebook ig 都有好多post,去prove 佢哋喺唔同平台都有exposure (唔係靜係靠你連登)

你引你身邊嘅人, 去prove唔係全香港都識佢哋 -> 然後去prove 所以佢哋fan base大部分係連登仔。 ??????

唔係你唔可以引用你身邊嘅人做例子,係你logic fail 呀ching
我諗連登無咩試當真fans,連登仔太高要求
但好多人因為睇連登識試當真
facebook ig 身邊啲friend

你自己講到明係你啲frd wo
"facebook,ig,身邊啲friend"

ok我寫漏標點,咁依家明?
地球人同宇宙比都屬小眾
香港人唔好再自以為是
btw佢段片 梗係唔係為咗串連登,係為咗make noise多人討論(嘈)佢嘛,同屌fans個段一樣嘛
不如講80億地球人
咩四台聯播 打手日日上黎開po
睇都唔想睇
某部份兒登仔嗰種莫名其妙嘅自我認同真係好撚嘔心
一副要不是中央照顧你們就完蛋了嘅咀臉
真係以為自己世界中心冇咗你就唔撚掂
本質上同大陸班畜牲完全冇分別
Captv有咩人氣?
咪連登班小眾囉 仲要呢堆小眾入面既小眾
佢既成功係擴大到小眾入面既觀看人數
搞清楚未?
呢一句係劇本需要嘅安排獨白
你哋當真人show咩?
好心啦
其實個世界要圍住連登轉呢個諗法都幾小眾
睇完呢到真係覺得
香港人真係好支持本土嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞