其實遊學修講得啱,連登只係很小眾,世界並不是圍著它轉的

411 回覆
2942 Like 76 Dislike
重有支那01
200萬
你估撐港獨有無10%
現實生活wfc連登
但連登同youtube 都係多人上過netflix

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/538803/%E6%95%B8%E6%93%9A%E5%88%86%E6%9E%90-%E7%96%AB%E4%B8%8B%E5%BD%B1%E7%89%87%E4%B8%B2%E6%B5%81%E5%B9%B3%E5%8F%B0%E7%94%A8%E6%88%B6%E5%A2%9E-netflix%E9%A6%99%E6%B8%AF%E8%A7%80%E7%9C%BE%E4%BB%8D%E6%9C%80%E6%84%9B%E9%9F%93%E5%8A%87
雖然Netflix未有公開香港地區用戶數量,但根據網站流量統計網站Alexa,直至10月21日,Netflix.com於香港地區的流量排名第24位,只計影片串流平台的話,Netflix排行第二,第一位為YouTube,YouTube於香港地區總排行第二。
呢類channel,都係惡搞,二創,小劇場為主,某程度上,只係貼地啲嘅歡樂大綜藝
仲拎200萬出嚟打飛機
講得幾啱,我都要提吓自己
尋日第一次睇試當真片
overrated
當日蕭生冇講錯,以香港目前嘅youtube channel 製作水平,要搞起香港電影真係好難

目前大家定位佢地係小品,可以接受啲景重複,道具粗疏又當搞笑,題材生活化,惡搞小小入時嘅作品,人物內容,出嚟嘅noise 都唔會太差

不過要做到產業化,甚至衝出香港,文化差異下,人地未必買你呢套

當然游生係good try,的確係聚到班人,要搵到下錢唔難,但要aim更高,軟硬件都好唔成熟

個pages per visit點計
笑死 秒撚咗隻崇韓狗
周街毒撚用連登仔口吻話所有女人都係雞
分唔撚到真心定假膠
正解
根本個個都係小眾

但又靠笑人地係小眾拎優越感
四台聯播果日連登靜到仆街,佢哋收視都靜到仆街

利申: 未睇
又黎...D 野唔得就唔得ga la
咪即係試當真啲片.....
真係 19年個陣以為自己大台
試當真圍住連登團咁撚耐,講啲咁唔要面嘅野。
你明唔明我想講咩
條友話 多數既話你地抗爭成功左啦

咁200萬人上街都抗爭失敗,以佢講法係咪即係代表200萬人係少數阿?
講事實又叫打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞