GBA平台 洛克人 (Zero, EXE系列) 回憶討論區

485 回覆
13 Like 2 Dislike
呢排cap水又炒冷飯
出洛克人合集
睇來exe系列重製不是夢

出咩機種
https://lihkg.com/thread/103453/page/1
呢幾首洛克人歌真係好正
exe4玩到三周目竟然遇唔晒所有boss
咁咪要最少打四周目先儲得齊Mega晶片

你都幾黑仔。冇記錯三週目淨係會齊六個靈魂,videoman 嗰啲細boss唔一定會見齊。

btw 一週目有冇咩chip一定要拎咗先,好驚差咁啲廢chip之後難揾返

你都幾黑仔。冇記錯三週目淨係會齊六個靈魂,videoman 嗰啲細boss唔一定會見齊。

btw 一週目有冇咩chip一定要拎咗先,好驚差咁啲廢chip之後難揾返

開晒啲鑽石就夠
同一條主線要玩4次真係攞命

又要打多次氣力人同鬼蘿莉
有無人同我當年一樣咁多代都全S爆機
有無人同我當年一樣咁多代Zero都全S爆機

大家有無試過咁玩
想問下exe3 black,點變忍者模式,果時細唔識玩,同埋忍者有咩特點
想問下exe3 black,點變忍者模式,果時細唔識玩,同埋忍者有咩特點

場場用隱形
今次個合集又係元祖呀, z 同exe 行埋一邊啦

其實z 都叫出過nds 版合集, exe 好似無
樓豬ON99
樓豬ON99

屌回錯post
今次個合集又係元祖呀, z 同exe 行埋一邊啦

其實z 都叫出過nds 版合集, exe 好似無

z有,exe5, 好想佢出1-3合集
樓豬ON99

agger
樓豬ON99

屌回錯post

樓上☝️兩位派左膠,自行好好反省

開晒啲鑽石就夠

thanks 巴打,聽日開二週目

又要打多次氣力人同鬼蘿莉

起碼你red sun 有 holy dream 用 玩得爽啲,我玩blue moon 啲giga chip 廢到死。

非洲任先最難頂
想問下exe嗰d ecard到底有咩用?
想問下exe嗰d ecard到底有咩用?

gba用唔用到ecard同埋要點用?
呢隻合集?
經過之前係post宣傳,
成功召喚到一位巴打飛黎日本打洛克人exe既網聚/小比賽,
叫做完成左兒時想去日本打比賽既一個夢想

日本人仔搞活動有心有力,有cap片上youtube
https://youtu.be/F7Te9vregXw

1:54:58 係我同日本仔打準決賽果到
贏負碌
玩完知道自己實力不足,差距唔少。
今年11月佢地會再搞,希望到時候多d巴打一齊去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞