GBA平台 洛克人 (Zero, EXE系列) 回憶討論區

485 回覆
13 Like 2 Dislike

以前d ecard,家陣炒到嚇親
日本任何舊玩具 而家都會炒得起

啱啱呢排係日本快樂龍40週年
洛克人exe都有出gds,遲下去買下

無知一問 啲卡有咩用 炒到咁貴

gba連動?好似係
玩咗一陣feel到exe4煩到嘔
不斷喺頭兩個區域行嚟行去
故事唔想再玩第二次

我家下重玩e5加尼路小隊,就嚟火到瀨屎
啲navi廢到

你由開上個post到而家重玩咗幾多嘢?

e4,4-7
zero 1-4
e5 blues team ,加尼路打緊

4-7?

4至7關
仲有e4係太陽王子個連動好好玩,不過我用gba所以做唔到

4至7關即係咩
gba點解做唔到

唔係要太陽王子餅帶先做到咩
4-7我跟攻略講架炸

你唔係有帶咩

睇攻略5同4要嘅唔同
同埋5要果餅前日用多次之後已經壞左

點解我上網睇話唔使聯動
玩咗一陣feel到exe4煩到嘔
不斷喺頭兩個區域行嚟行去
故事唔想再玩第二次

我家下重玩e5加尼路小隊,就嚟火到瀨屎
啲navi廢到

你由開上個post到而家重玩咗幾多嘢?

e4,4-7
zero 1-4
e5 blues team ,加尼路打緊

4-7?

4至7關
仲有e4係太陽王子個連動好好玩,不過我用gba所以做唔到

4至7關即係咩
gba點解做唔到

唔係要太陽王子餅帶先做到咩
4-7我跟攻略講架炸

你唔係有帶咩

睇攻略5同4要嘅唔同
同埋5要果餅前日用多次之後已經壞左

點解我上網睇話唔使聯動

唔撚係阿
我再搵多次先
小學雞打果part好熱血

gba連動?好似係

田中太郎 貯金大冒險 真係回憶黎
細細個玩gbc rockman x,x2
x2好似有得用元祖zero?
之後就出gba果隻zero
個時間線果時唔識分

係咪X/Z 分別打1個大佬嗰隻?嗰隻好似係spin-off 嚟

打返zero 2 想知用永久性精靈防尖刺即食嗰隻扣幾多任務分
打返zero 2 想知用永久性精靈防尖刺即食嗰隻扣幾多任務分

今日打爆左zero3
以前可以100分通哂所有關
而家做唔到仲要係咁死
exe4而家玩到佢要我儲夠50分參加比賽
搞埋啲咁無聊嘅情節
有冇人覺得炎山係中二病
成日都走出黎挑人機...
不過布魯土又真係好難打,啲劍招勁屈機
但一打贏左拎到佢啲晶片就正,砌劍deck

佢嘅鐵三角其實打boss幾好用
加埋佢個魂砌變幻劍一流

變幻劍見人用好撚屈機 不過我冇一次開到combo 布魯士晶片清卒幾好用
btw 自帶跳斬晶片犯規嘅,有得跳入人哋格仔入面斬人

e3 啲話四屬性果招成日用
不過要按嘅野太多啦

用keyboard玩模擬器勁易出
如果佢出exe合集喺switch我即出返部

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

題外話
有無人知快樂龍舊時有套類似機戰咁既漫畫
係講一班人坐入部機對戰
入左game會變左機械人定入左駕駛倉咁
想搵返黎睇

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

題外話
係講一班人坐入部機對戰
想搵返黎睇

網絡潛航?

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

題外話
係講一班人坐入部機對戰
想搵返黎睇

網絡潛航?

好似係

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

題外話
係講一班人坐入部機對戰
想搵返黎睇

網絡潛航?

好似係

呢套超好睇
本土漫畫黎添

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

題外話
係講一班人坐入部機對戰
想搵返黎睇

網絡潛航?

好似係

呢套超好睇
本土漫畫黎添

漫畫人得兩集
好想搵返黎睇

gba連動?好似係

快樂龍 童年最愛

題外話
係講一班人坐入部機對戰
想搵返黎睇

網絡潛航?

好似係

呢套超好睇
本土漫畫黎添

漫畫人得兩集
好想搵返黎睇

佢個概念早過加速世界n年

gba連動?好似係

用ecard機碌卡,
科魯迪融合、電腦獸晶片,儲氣特殊技能etc全部都係ecard
至於點解會炒得起就真係唔知

啱啱經日都bid左,各2千円幾平
部pet係e4,bid緊e5e6 pet,希望唔貴

e4 pet靚過e5e6
不過細個買唔起e4一直好想玩

快樂龍 童年最愛

題外話
係講一班人坐入部機對戰
想搵返黎睇

網絡潛航?

好似係

呢套超好睇
本土漫畫黎添

漫畫人得兩集
好想搵返黎睇

佢個概念早過加速世界n年

個陣馭龍少年都好好睇

e6係天價
日拍bid全新賣成千蚊部
e4 屯門仲有賣 98蚊部科魯迪顏色
不過e4pet可玩性一般
同埋e4 v2光熱ver又係勁難搵
聽講最好玩係 e3個部
最近又拍左 e6 同e4同4.5既gba game

e6係天價
日拍bid全新賣成千蚊部
e4 屯門仲有賣 98蚊部科魯迪顏色
不過e4pet可玩性一般
同埋e4 v2光熱ver又係勁難搵
聽講最好玩係 e3個部
最近又拍左 e6 同e4同4.5既gba game

e4 v2係呢部?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞