GBA平台 洛克人 (Zero, EXE系列) 回憶討論區

485 回覆
13 Like 2 Dislike
用ps3 手掣路過
用ps3 手掣路過

用嚟打zero?
用ps3 手掣路過

用嚟打zero?

乜都打下 好幾年冇玩模擬器
有冇巴打研究到點樣上網對戰?

好似有人話可以wifi連到

試過
首先Options>Link>General>Network>Faster
一個人Options>Link>Server>Start!
另一個人Options>Link>Client>入對方IP>Connect
啱啱再試又失敗咗

試過
首先Options>Link>General>Network>Safer
一個人Options>Link>Server>Start!
另一個人Options>Link>Client>入對方IP>Connect

連接成功先再轉做Faster
連線或者對戰,有無限定要電腦模擬器?手機嘅gba模擬器得唔得?
連線或者對戰,有無限定要電腦模擬器?手機嘅gba模擬器得唔得?

上面巴打話好似得
用ps3 手掣路過

用嚟打zero?

年幾前試過
仲研究有冇線gba駁電視
用ps3 手掣路過

用嚟打zero?

年幾前試過
仲研究有冇線gba駁電視

我係用電腦駁
ZERO系列用黎拍動畫個D一定好好收 我都知只會係FF

劇情真係好正

而家睇返Z1 一開頭ZERO問CIEL 如果佢唔係傳說中既ZERO點算
呢句好有伏筆味
ZERO系列用黎拍動畫個D一定好好收 我都知只會係FF

劇情真係好正

而家睇返Z1 一開頭ZERO問CIEL 如果佢唔係傳說中既ZERO點算
呢句好有伏筆味

ciel 答翻佢果句仲正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞