嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
真喺好柒 港女格現曬形
on柒鳩 咁首先個駕駛態度一睇就知好唔掂 咁我知新牌係有機會咁樣 但起碼基本知識同技術要有 唔掂要課金補鐘 咁老實講我新牌1take都有去補鐘就起碼摸熟就揸 但我一揸咪又係揸alphard 大細唔係重點lol 而係自己有無多d留意同小心 就係大車先訓練到自己要更加小心謹慎
咪係,其實態度唔分男女 男女都可以車屎或者手車好,知道自己柒咪比多d effort 個個一嚟做拓海咩,我夠新牌就揸alphard 咁都叫大啦掛
以前人真心犀利 無自動波
其實ok 我考完車牌繁忙時間補鐘揸屯門公路 70 80 夠穩陣其實無嘢
其實傳統行星齒輪式自動波箱喺五六年前已經大量用喺量產私家車上面
係咪拖頭先叫大車?
渣嗰個係女人加新牌仔喎
我阿媽當年十八歲就去考車考棍van都揸得好過佢
女人p牌大撚哂?任撞唔使認錯?
理性啲啦好心
以前人真心犀利 無自動波
其實傳統行星齒輪式自動波箱喺五六年前已經大量用喺量產私家車上面

仆街連登mobile web版成日食字
收撚咗佢個車牌啦 比人硬cut掛住講嘢唔睇前面 又唔撚識踩brake 跟住cut雙白仲停曬喺條龍翔道
其實睇你會唔會心雄
炒得通常都係推人尾
受唔切出事
*收

18歲考棍van好難咩
你站你媽80歲去考就話姐
最撚憎呢啲...
亂柒咁用/唔撚識用brake
大腳收都可以smooth 咁停
風琴腳就重衰, 以為慳到油
要慳攪個即時油耗錶望撚住就重有用...
戲劇效果,畀錢揾條椒撞博收視,平時接富豪客
如果佢手車咁好加埋咁好戲 應該拎視后之類既獎
電子雞完全零演技,入到房先有真功夫
我睇完佢去淺水灣深水灣石澳赤柱嗰一集差啲撞到巴士睇到驚驚地
唔好話坐車既驚
睇都嚇一嚇
衰啲咁講真係唔知佢點樣一take pass
呢啲雪藏牌根本係馬路炸彈

利申有牌
死臭閪 好撚憎佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞