嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
責任無分邊個大邊個細 個男人坐喺呢個位教路就要講解路面情況同揸車要訣
新牌女人係經驗少 但呢個唔係開脫既藉口
唔係咁邊有嘢剪到出街俾你班大帝屌鬼
我睇返自已車cam唔好?
我唔明點咁多人鐘意陳嘉倩
同一樣係前主播既梁凱寧正1000000萬倍
撞完車個態度衰
未睇呢個節目之前 聽FB 連登傳聞都半信半唔信啦
但睇完... 佢好有自信加唔認得錯 我依家偏向信
至於D狗公 話係節目效果 咁咪節目效果
師父喺度跑係奇怪,但係冇問題㗎bo
比在喺條街度有人跑步唔通佢又望足人地全程
跟住一嘢炒落人地架車度咩
連登仔十歲就識揸車,學咗10個鐘就考到牌FG 50K
根本成個節目好多地方都有問題

陳嘉倩:揸車態度輕佻,教車師傅認真教,佢就hea鳩人

陪揸車個男人:陪新手操車叫人高速行中線,催佢後面有車揸快啲,仲要叫佢揸入石澳,係咪痴撚左線,石澳條路咁窄,本身都唔易揸

劇組:條友建議去石澳就應承,為節目效果完全唔諗安全問題,差啲炒埋架巴士度

唔好話咩為劇目效果先輕佻啲、揸住車傾計,炒車死得人
喺公路嗰個司機回頭望佢,佢覺得自己好靚所以啲人回頭望佢喺停車場撞到個欄杆,人哋問佢點解會撞到,佢就話唔知,只係知道坐隔離嘅師傅落咗車就咁樣,嗰個語氣態度完全係怪責嗰個師傅嘅感覺
完全贊同, 成個西樣,撞完人悔意樣都冇
節目效果來姐, 大家唔使激動
成場咁大 都撞埋去 冇欄杆就車死咗人啦
佢忽左忽右 架車置唔到中
事後個態度差
好似呀叻 唔知道 睇唔到
你一離開就出現欄杆
難為你 個陣閪味 真係由裡到外散出黎
之前都有人講
咁啱囉 節目效果造成佢係一個臭西
男人揸車

入唔入到佢老不
有d 應該係特登,室內炒車。。
其實同駕駛學校合作。。。

陳嘉倩ver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞