嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
呢D正宗馬路炸彈
你地係咪搞錯咗,個show就係要搵個p牌唔熟手既嚟拍,搵個大師傅咁勁既人嚟拍有咩娛樂效果?
揸架XC40就話大架
應該話好彩係揸富豪所以先至人冇事
一search佢個名既關鍵字係 黑面
清你係咪偷換緊概念
我由頭到尾都係屌緊陳嘉倩嘅駕駛態度問題
同佢係咪拍緊節目冇關
佢喺公路揸車竟然關心嘅係週邊司機路過都望佢
仲嘻皮笑臉
而唔係focus返自己堂軚同架車
拍節目就可以拍到忽略自己揸緊架車
係個司機問題唔係個節目問題

仲有 節目組而家咪搵咗人帶路
當然帶佢條友唔係話帶得好好
佢最戇鳩係唔叫佢行公路最左線搞到拉哂龍
但P牌本來就係合法出車
理論上冇人係隔離都應該可以安全駕駛
唔係學緊車呀
快d上黎回應大家啦嘉倩bb
最簡單,可以保持係行車線中間係基本。佢跟本判斷唔到自己駕駛空間位置。
重有虛心學習人教你野,態度問題。揸車安全先係重點
撞完好似事不關己咁,仲要咁串咁多藉口
補鐘可以橋埋雙手
語氣又差
好彩唔係撞到人,撞到人都只會係同一態度
睇到好撚尷尬 條女真係極品
佢係雙面人 個樣都好膠
佢都唔靚,咪吹奏啦
隨時屌佢嗰班連車牌都無
on99 左度右度先會飄來飄去
佢係咪混血
佢呢啲樣輪廓太出去到40歲就顯老
因為輪廓出容易出虎紋
不過真係好靚佢中學嗰陣時
我係女仔都覺得佢真係好靚
老實講差唔多同李嘉欣叮噹馬頭
跟住實有人衝出來話佢撞完車閪面都係節目效果
又係唔識踢波唔可以講波嘅論調
鬧人駕駛態度唔需要有冇車牌
同埋樓樓上都講緊呢到大部份人屌佢駕駛態度
你又冇啦啦話咩人可能連車牌都冇

利申有車牌 已甩P
你又係咪搞錯咗,而家係會影響到其他人,好似赤柱架巴士咁要因為佢急停,因為娛樂效果而影響其他人嘅安全,係咪有啲過火?
咁師傅係隔離屌西都唔可以分心啦殺人機器
依家就係佢搞到學生分心出意外而完全可以避免
佢個樣就真既
初中已經識呢個人 個樣已經係咁
不過雙面人都係真
同校
多少有做show 成份,唔係點入hksm再陪訓,半節目半廣告。
不過hasm d導師一貫教法,講得好理論,一程車有問題講左出來,要你自己消化,
如場內上膞位,其實應該停一停俾佢睇下點預佢距離,車入睇同落車睇下實際情況
我反而覺得條片佢個駁嘴態度係想做氣氛出黎
c segment都叫大車
咁golf都係大車啦
golf同xc40都係c segment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞