嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
收皮啦 駕駛態度咁撚差講經咩 囂張到唔知以為佢揸咗好多年車
上升完去性別問題未
就算有個男p牌仔,用啲咁嘅態度揸車,咪又係俾人屌死
喂唔好攞性別做擋箭牌啦,又想推鳩啲人去仇男仇女
點解要讓呀
唔係啊,我見個節目係viutv 節目排行最多人睇第一位,高過有mirror 既「考有feel」。
唔識揸車唔明,咩事
應該主動放棄個車牌
你唔好轉移視線啦
呢到嘅巴打無話過女人唔女人
男定女揸車態度咁差都係都俾人屌

揸得架車喺馬路就責無旁貸
唔好一面無辜咁嘅樣
揸車撞死人都係判得三、兩年
唔好累人
個嘴成日藐下藐下想點?
唔撞吓邊有效果,無呢個效果,大家點會講得更興奮🥰呢啲就係吸引人睇戲劇效果,如果唔係咪同cctvb咪一樣囉,係咪大家想係咁?
其實就算係節目效果 呢個都係一個機會黎
佢虛心少少 依家0係IG 定youtube定乜Q 拍低 真係認真上下堂 補下鐘
講真 你見賣相D豬閪都可以發達
佢有咁既樣 除非KEEP住個西格 高高在上 唔係真係sponsor都唔洗點R
D仔都渣住自己架車 輪住去教/幫/比機會佢進步啦

佢肯咁做 就算到呢刻呢度又好 FB又好 屌佢既人 都會轉曬會去撐佢啦
叫返嘉倩BB啦

當然...都係建議黎 佢可以對D comment don't give a shit
都唔緊要既 但佢改進渣車態度/技術之前 麻煩出出POST 等全世界有返少少準備 佢依然係主角黎
咁都撞...
收皮啦死狗公
嘉倩BB我為你加油
想操車我陪
撞商場條柱係咪要加P?
果然係真人騷
又幫佢諗藉口
但靚咩?
咁點睇啲新牌學車用貨van?

btw,XC40都咁大車?
個個聽曬你講移完民就呢係唐人街圍爐
大學班professor 英文廢到小學生咁都照用英文教書對答
其實佢唔望前面
就算冇條欄杆 下一秒都係會撞牆
最衰都係條柱無加黑黃間啦
就係你呢D 自閹閹人既仆街 搞到D香港男仔 連蜈蚣都不如

一個做錯事既人 咁岩佢係女仔 鬧佢既人係男仔 就上綱上線 拉去話係男仔蝦女仔 借機發洩

咁唔通個陣 許志安偷食 保錡無縫連接 D女鬧佢又可以話佢地 仇男? 呢D男仔都會鬧啦?

今時今日 女性地位咁高 駛撚你幫女人講說話?

而且你亦唔係幫女人說話 你係包庇一個公路炸彈咋 咪撚0係度搶道德高地啦 ON9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞