嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
係個唔認錯港女格乞鳩人憎啫
我覺得最大問題係個男人, 佢建議嘉倩行條高難度既路, 又冇啦啦叫人食下朱古力又話自己係度唔洗驚. 好明顯佢到唔專業.
差D 撞完巴士先叫人要望遠D. VIU 點解搵D咁既人我真係唔L明.

嘉倩揸車態度有問題我同意既, 但佢講明佢考完只揸過幾次, 佢應該到明白自己唔係好適合揸車, 應該係為VIU個節目先至揸車.
GO AHEAD
佢平時一定有人接送啦 邊洗自己渣
揀啲少車啲嘅路段同時段啦好心
加埋揸左一個鐘就上多車嘅屯公同入石澳,劇組為左個節目效果真係去到盡
我未睇哂套野 你句野似講緊個師傅叫佢係屯公要望遠啲所以我先諗點解叫佢望遠啲係有問題
幫佢睇吓點撞?
某d 男人好鐘意地板油去,大迫力停。又或者風琴油,好撚chok, 坐完想嘔
睇左去邊? 依家咪撞左囉
個師傅狗公咁,戇鳩鳩,掙啲命都冇。自己死算啦,最撚仆街係到時炒其他車害埋人哋,危險到痴線
果個好似唔係教車師傅黎
果架XC40都唔係大車, 細SUV黎
個格西到
唔關女唔女人事
女人都可以駕駛態度好
問題係呢條女態度特別差,停車場佢撞之前根本無望過自己前面有咩
老DC9 同老小巴9
佢補鐘嗰陣架車溜後,師傅叫佢入P波,佢仲大師傅話有冇必要,呢啲女駕駛態度有問題,真係應該收番個牌唔好出嚟害人
其實到有小小懷疑係VIU專登搵個垃圾男人陪嘉倩揸車, 突顯佢地有幾不足. 再搵個駕駛學員C FU教番好佢. 駕駛學員C FU就顯得好專業.
大佬呀佢有P牌嫁
Expect佢專心啲揸啦
停車場掛住吹水炒左即刻話教練唔係道就咁
正常P牌就唔洗教練就可以出車啦
你估仲係學緊車咩

狗公樓主仲盲撐
撞完條柱重要閪面捲利一d罪惡感都冇,架車唔係你姐,都唔洗咁撚樣態度

睇完呢個節目只會令觀眾更加憎佢,唔會因為覺得因為佢係P牌同情佢
連登仔最鐘意講
我第一次渣就點點點
渣去邊度邊度
心諗你揸成點關件事撚事咩
極危險
可唔可以練下車先出屯公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞