嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
港女格
個老師傅提點佢一兩句佢起撚哂綱
大佬,佢撞完車重要閪面捲利,問咁點呀 我撞咗車,喂屌你扮下緊張尖叫下交下貨都好

見到佢撞完車個樣真係想一巴車落去
果個只係Pro Drive HK 既合伙人 Alex, 唔係教車師傅
你操車定操人
咁樣安排其實根本係搏炒車同搏比人屌
首先,無乜揸車啱啱考牌,就多車屯公石澳,仲要做住節目嚟揸,搵個廢嘅跟車又食朱古力又盛
第二,劇組應該知佢港女開,手車應該都唔掂,就搵佢返嚟睇佢點炒,再講到駕院幾pro點幫到佢,幫埋Volvo賣廣告
個個以為真係一個教人揸車幫人嘅節目,咁悶無人睇啦
睇呢度出面幾大反應就知個節目成功嘉倩就慘啲咁樣擺上枱,依家大家都知佢咩料啦
會閘停佢,再落車屌爆佢老母臭閪
學車果陣師傅已經係教望遠啲,呢個係基本中嘅基本。
你學車果陣師傅點教你?
其實上屯公有幾驚
Simp
闊度同model 3 差唔多,長度仲短過model 3,咁都算大車
只係加高咗嘅compact car嚟
渣車都有女權撚
佢點解可以連快線係咩都唔知筆試都應該pass唔倒喎
入赤柱先經典
騎住條線黎轉彎

果下真係差d 同架新巴撞
架巴士都急停左係度

個巴士佬一定屌緊佢
真,依啲態度真係cls
淨係知佢個牌係買返嚟
話鳩知人地係側邊跳舞喇
自己分心望第道引致意外喎
係咪唔記得左佢補鐘個陣 由小瀝源渣到入大美督 佢第一個燈位就Q埋隻手...又唔肯認錯(真性情 好難扮)

你話上屯公 行港島南係難 咁上面個個唔算好難掛?
本身架車定位係compact suv 只係屬於細車級別
條女成日駁嘴好黑人憎
師傅教佢搵避車處讓後車行先
然後佢話點解要讓 咁我揸快d咪得
都痴9線
P牌技術唔好係正常
但陳嘉倩係駕駛態度唔好
偏左偏右係好常見
應該係自己多d留意左右鏡
而唔係下下靠人提 仲要覺得成件事好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞