嘉倩BB個show...

521 回覆
228 Like 1364 Dislike
拎到牌第二日已經上屯公啦
佢係p唔係學牌喎
揸到咁撚樣都pass路試
叫佢泊車 落車睇位 佢on99揸走左 唔追可以點做
P牌仔上身

佢撞左之後個樣都幾撚西,如果唔係影住,可能第一時間話唔關我事
新牌上公路行得唔太正都情有可原,經驗問題
但係停車場咁大碌柱都撞就.....
仲有態度都係
依啲公路炸彈
全程架車未行過中間,片嚟片去都算
個停車場咁靚仔都撞到
跟據樓主邏輯 佢第一次出車姐 情有可原 炒車唔係問題
阿豬阿狗都係女神年代
見唔到佢驚喎
見到佢囂張串串貢咋喎
師兄你有冇睇哂成集嫁
佢個個係駕駛拍檔
中段有個正式師傅教佢 個段佢啲態度閪到爆喎 師傅教佢佢懶醒 安全意識低
下段變番alex 成段係 姣婆遇著脂粉客 明知手車屎 仲掛住玩 差啲撞落大巴到
P牌第一日就上屯公
觀念錯晒
望遠啲仲係安全意識嚟
新牌仔掛住望地線轉頭前車急停咪撞囉
仲有掛住望線不停扭軚仲偏
連登仔識懷疑人地係節目效果
但係就唔諗下剪片都可能係節目效果

而家剪到係荃灣入屯門~停車場撞欄~返駕院補鐘~去石澳
但係停車場撞爆咗XC40嗰頭,無啦啦又邊有返架完整嘅? 我又唔係好信會喺你撞咗一部之後借多部

所以有機會係
1. 佢補完鐘之後先入屯門,去泊位再去石澳,咁理論上補完鐘入屯門應該唔成問題

2. 佢未補鐘就指佢去石澳
你有冇睇哂成集嫁 屌佢有因由既

中段有個正式師傅教佢 個段佢啲態度閪到爆喎 師傅教佢佢懶醒 安全意識低
下段變番alex 成段係 姣婆遇著脂粉客 明知手車屎 仲掛住玩 差啲撞落大巴到

唔想睇字 比重點你
安全意識低 態度差
佢個朵冇香過,一直都臭
利申暴大耶撚college
屌娛樂節目黎
個個上黎托海咁款
就唔會有呢個節目
睇到陳嘉倩揸車揸到咁
跟緊同一個位阿sir學車既學生會有咩諗法
咁講真
如果佢手車完美
個節目搵咩人睇

但係真係撞咗停車場個欄杆就有d過份囉
呢個系列第一日出街咩
咁大迴響(屌聲連起 得彈無讚)就係得佢一個 人既問題
新牌司機缺少路面經驗 要高度專注路面情況
而家仲要做節目令佢分心
不單止佢自己有危險 其他道路使用者都有危險
千錯萬錯都係人哋嘅錯
好難頂
冇特別諗法 工藝野始終係靠自己操練
唔係泥鬼問題
係P 牌開車拍節目
都未習慣架車,又要control ,又要比反應,又要同個人吹水,老手都唔係個個得你叫個P 牌上highway 做
btw 佢撞個下我笑左出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞