[健康] iherb 產品討論 [6]

707 回覆
3 Like 4 Dislike
我其實真心,致歉,今日食咗藥負能量出咗嚟,飲大2杯嘔哂又變身, 真心覺得以前所做對唔住大家
唔緊要,你真心知錯我實原諒你,而且發洩出來一定好過屈住屈住唔好飲咁多了,傷肝又負能量
出現了

警告:管理團隊已收到有關本主題之大量投訴,在此提醒會員請勿作出任何未經授權之商業宣傳活動(包括但不限於直接或間接張貼獲得利益之連結,或聯絡方式用作宣傳活動)。如情況持續,違規之會員將被永久封鎖。
樓主可能比人禁左言rap
明明係你爭取番黎
食完會眼訓定唔會諗好多嘢?
請先登入
依隻我都有食
就快食哂iherb又冇哂貨
另外仲食緊依幾隻
Now Foods L-精氨酸,雙倍濃度,1,000 毫克,120 片
Now Foods 鋸棕櫚提取物,男性健康,320 毫克,90 粒素食膠囊
California Gold Nutrition
LactoBif 益生菌,300 億菌落單位,60 粒素食膠囊
Now Foods 瑪卡,原生態,750 毫克,90 粒素食膠囊
Iherb d維他命好大粒好難吞
成堆都食過唔知係點解覺得冇咩分別
買softgel版本,易吞好多
呻一呻, 頂邊條仆街呀,
諗住上黎搵下code, 再平D買野比屋企人同狗仔
而家都要多D錢

舉報個人正仆街 !
我親身經歷過係唔得
但諗過如果開個交流gp係咪又唔得?
我試過留tg都比人del咗個留言
想問有冇d藥膏搽對濕疹好,好鬼痕呀
誇張到係香港開倉
香港人係咪咁多野買呀
幾時嘅事
Alive 啲維他命丸好臭
21號開始
大家買iherb會係元朗發出
元朗國

係咪有中資機構入咗股?

IHerb 係咪美國公司嚟㗎
屌,第一次交換code就俾人禁言
終於解禁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞