[健康] iherb 產品討論 [6]

707 回覆
3 Like 4 Dislike
已舉報
我都覺得maca冇咩分別 聽講要黑maca先work
準備del po
蝸牛有冇code?
我而家準備追加約400蚊野
估唔到哩d post 都有舉報撚
唔敢放code了上次已經禁我言,再放code比人bam ac了
新開係咁?
退貨啦
屌你老母呀死乞衣呃埋D回贈買棺材比你冚家訓啦iherb post比你個死乞衣玩死,開心啦,正宗自私閪
樓主認住上面條死乞衣,連登再無得交換iherb code就係因為佢個冚家產趁地淋啦冚家產
https://lihkg.com/thread/2431928/page/1

其實上高仲有師兄都係,可唔可以公平D 屌埋佢
我屌過佢架啦,比連仔del左po咋
而家比你地玩爛左,連登唔使再有得交換啦比你地累撚死
so sorry 唔好嬲
我真係從來無搞過你個post,係有其人唔識死入去你個Post
Btw 我潛水啦面壁思過錯!
巴打唔好意思潛水前補充一句呀其實我嗰啲曲任用鍾意用就用唔使回覆, 真係冇呃人用黎交換㗎
我真諗唔到啲事令到大家好唔方便 我知道我彌補唔到大家 亦都唔知道點樣 可以解決呢個過錯 , 亦都想喺度同大家講一聲對唔住
棺材就瞓硬亦都唔使好耐, 希望可以好快出重新嚟過個 做過 正直嘅人
多謝 多謝各位聽我嘅廢話
各巴打你好, 希望你哋睇下有咩方法可以 睇下我以後有機會可以點樣搵到 你哋, 等我有朝一日有能力,可以補償返畀你哋, 或者係我最後嘅一封信上,親手 每個名 寫一次 對唔住畀你哋

飲咗2杯, 不吐不快, 蝸牛兄其實由IHerb code真用家交換區(乞衣勿入及死全家)個post一開始我都唔踢爆佢以前用名:狐師虎鶴雙形拳黎乞過一排,諗住各有各做,諗住大家好做,等你做下英雄,點知今日終於要出現
3年前人唔笑狗都吠,你望下你而家點乞先啦英雄開埋po,得你個on9仔同班乞衣推大家好做,笑撚死
3年前都估唔到你個乞衣仔咁撚on9啦
有D嘢做過就係做過
你話點咪點囉邊個係乞衣,邊個搞到iherb無得再交換code,我諗大家有眼睇我都好奇連仔點解仲未bam你
算啦, 我都冇諗過今日飲大咗會講出嚟,點都好,我錯哂
你講出來人唔介意3年前既野,我都寫左介意唔好理,我唔係叫人任用,況且我近年都係主力同人換

冰封三尺非一日之寒,乞衣一直都有,只係你引同另一件比人ban左既引爆左,邊有人乞到好似你地咁,開埋po狂推?連所有陳年iherb code(我搜尋iherb字眼)都推返上來,成個健康台都係iherb乞衣post,話明交換,你地邊有換?話就話叫人任用,但個個都知用你個code你有回贈賺架啦,無本生利,你地咪狂推po囉,咁同乞衣有咩分別?唔係你地咁過分,點會咁多會員投訴呀?由比人搬po去活動台,你地都照推po,之後又有乞衣過返來健康台開po,最後咪搞到而家咁囉,留個code都比人禁言,再留就ban,多得你地爭取返來囉
知錯啦,不過喊賊捉賊真係惹笑
3年前你拎來今日講,係幾好笑既3年前留過一次乞衣code,就以後都唔可以屌你地

唔好意思樓主,騎劫左你幾個留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞