[健康] iherb 產品討論 [6]

707 回覆
3 Like 4 Dislike
唔該巴打第一次refund 寧願d野食冇壞搞到我岩岩開哂全部貨 逐件試味有冇壞
放心啦好多products變壞咗都係冇得睇樣prove
例如係啲護膚油咁,新唔新鮮佢都係嗰種顏色嗰種texture,要靠聞先知係咪臭咗氧化咗唔新鮮
啲人咪又係咁refund
不過要注意佢唔會回落你信用卡,會直接回落你account
回account都好我個個月最少買1次今個月買左3單希望下個月可以忍到手
佢個refund好鬆手㗎,你喺訂單嗰度應該會見到有得揀return
揀返係咩問題再簡單講返咩事就得,相都唔駛upload,應該唔駛一分鐘就會顯示已經approved
我試過兩次送漏嘢,一次要求退款一次重寄都唔駛proof
拎左唔撚郁
差唔多時候要成立苦主大聯盟
我連track都仲未有得track唔知件貨會喺香港定韓國寄
如果係香港寄香港嘅話真心想自己踩入元朗拎貨算......
我每隔幾個鐘就會refresh個page睇吓件貨有冇郁
啱啱refresh先見到呢句黃色嘢彈出嚟
你而家先講
同埋而家先發覺佢個restock time終於識更新
我有幾件貨俾人買晒要分第二張單下次買
呢幾日一直顯示back in stock date is unavailable at this time
但係頭先見到幾件貨同時都顯示back on October 4 2022
而家仲有冇咩code可以用嚟買奶粉
[member]依家4-5日
我仲有一單未到25號買到依家冇郁過
有啲驚係我地址填左順豐櫃 揀左最新個個諗住睇下有冇順豐但都係派左KERRY佢唔派/member]
睇嚟無論係iherb定kerry都做到冧晒檔
我張單一直都有個日期話預期28~29號到

今日改咗,而家直頭連日期都show唔到
我都係冇日期慢慢等
24號落單, 預28-29號
啱啱收到SMS到左樓下OK
遲左一日 都OK啦
上次係順豐落單到手前後3日
仆街啦你iherb 轉做kerry 之後慢撚到 屌你老母
仆街啦 iherb發左貨 Kerry 將將耐先肯取貨呀
仆街啦 iherb發左貨 Kerry 等幾耐先肯取貨呀
佢老味d野越加越撚貴
順豐免運費又取消埋
用kerry就慢過閪
發撚左就唔休就
仆街 買完先見到你地講
取消唔到訂單
佛系等待
屌 琴日落單係咪下年先拎到
可喜可賀呀
25號落嘅單,8日後嘅今日終於track到喇
等我滿心期待咁睇吓佢去到邊嗰陣
佢竟然同我講返10月1號register咗呢個單號
2日前嘅嘢而家先update到
dllm

同你一樣都係25號單
證明kerry overloaded
快你少少 26號落單
琴日收到數據今日pick up 埋
唔知即係要等多幾多日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞