[健康] iherb 產品討論 [6]

707 回覆
3 Like 4 Dislike
你係寄屋企定智能櫃?
我揀Kerry express locker佢得OK俾我揀
28號買要等到幾時啊
Kerry完全唔掂囉
會唔會係ok唔夠位
我揀咗送屋企可能快啲
尋日send多咗次email催佢佢又冇提到冇位
應該唔會啩
我見平時都冇乜人喺OK拎貨
啱啱終於收到取件SMS了
落完order嘅第12日先有得拎貨
屌你
btw kerry係咪一人客服嚟
次次問嘢都係kelvin仔答我
我上次打去係個女人聽
我次次都係去佢個網留msg叫佢用email覆我
見佢通常1日之內覆到就唔想打電話
26號買, 啱啱收到sms可以拎貨
啱啱6號落咗第2張單,加咗30蚊用SF
而家8號凌晨件貨已經去緊中轉倉
好運嘅話今日分分鐘送到落櫃
Kerry你個仆街仔睇吓幾大分別

買左兩次都好好彩派到順豐
Kerry慢到咁
唔講真係以為kerry係搵步兵送
個網係咪壞撚咗

今朝7點幾派到而家都未派到...
加錢用sf 2日收到
耐心等候取件sms之後拎貨,佢個 tracking廢的
好 以為到咗就拎得 
嘉里真係搞唔掂
本身我唔知iherb轉左自動揀物流公司,所以我地址用順豐站。後黎我發現變左嘉里,即刻打去叫佢改喺嘉里自提櫃拎。過左一星期都冇收到sms,我打去嘉里客服,佢話尋日先幫你改左地址,應該兩、三日會有sms。

點知我再check iherb話refund左我個訂單我睇番佢寫話package damage

想搵iherb投訴又要人用email溝通

好心比畀順豐運啦,快靚正
上鑊奶完野今次用返順豐,3日就收到
kerry食蕉啦
點解順豐依家要收錢
所以kerry喺香港做咗咁多年都做唔起係有原因
過去10年上網買嘢揀物流嗰陣周不時都會見到佢個logo,但係冇一次會有想用佢嘅諗法
成間公司做嘢又慢又hea,乜都唔志在,好似養老咁
完全唔理解點解呢間公司仲可以生存到今時今日
突發 葵福路發生嚴重交通意外
https://lih.kg/jkkEkS

嘉里貨車大炒
隨時大堆iherb貨係入面
btw希望傷者早日無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞