[健康] iherb 產品討論 [6]

707 回覆
3 Like 4 Dislike
個Kerry 10月尾落單 今日都未收到 屌佢老母
減緊脂比佢攪亂哂
屌你老母kerry logistics真係好撚垃圾
等勁耐都算,又唔方便,
以前順豐2-3日送到,又可以智能櫃
kerry 又等得耐,智能櫃又冇
自從Amazon 中過Kerry 個伏之後,寄失機會極高,都唔敢再用Kerry 送貨
我10月尾落單
7日後送到
雙11個78折抵唔抵玩
嘉里真係慢到七彩
Kerry又冇我想像咁差, 我10號晚下單, 14號下午收貨
我31號同1號各一單
啱先終於打電話黎話聽日送
me2
點解無啦啦有呢個獎勵 唔知點黎
就減多78 之後 alipayhk又有活動減多50
加埋75折 ,買平左4百幾

網購永遠買完先發覺漏單 想加野又唔得 ,退訂d 錢又唔知等幾耐先比返

有冇人講下 取消訂單幾耐先 退返錢

請問有無對眼好既推介?
幾時再會有promo
第一次係iHerb買野,,金額過左$300免運 想問下送貨地址可唔可以填順豐智能櫃自取? Thanks
以前oepay張master係畀到錢落iherb的,用佢張咭買過幾次嘢,但係唔知點解1~2年前開始已經唔得,次次transaction都會彈返轉頭,焗住要換咭畀錢
啱啱轉會試用tap & go張master,竟然畀到錢
不過另外收咗我1%手續費
可以
我長期都用中文嘅順豐櫃地址,冇一次寄錯
穩陣啲我有寫埋個點碼上去
收到枝嘢爛咗個cap

iherb個嘢又壞咗,去個網搞reship係咁出server error唔俾我submit
結果要send email去客服幫我搞,唔洗1個鐘就覆我,不過佢話順豐冇退貨服務所以冇得reship,直接幫我refund

其實佢仲提供咗另一個option畀我,話如果我想要枝嘢,可以落多次單再同佢講,佢會幫我做返上一張單個discount,同埋免運費畀我
不過我諗住月中再買嘢,而家拎住refund先到嗰陣先算

買咗幾年嘢而家先第一次refund感覺良好
ching 買邊隻牌子?

有無用?
iherb咁多年都冇長進
寫review要排除萬難先肯approve你,少少嘢都會俾佢flag做violation
今次恐怕係枝toner白白哋又杰杰哋,倒落隻手度佢個system以為係精所以當做不雅內容block鳩我
我是不能屈服在這種反智行為之下

之前嗰單話我衰profanity
send email去質問佢我邊句說話有profanity,佢先肯人手幫我approve

所以你哋見iherb咁少reviews同埋咁少相唔係冇原因的
有咩早餐好介紹
想搵啲唔洗煮沖包奶就食得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞