元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
未起底?
每餐慳百幾兩百出賣人性
而家報仇時間到啦

睇人仆街最開心
天日訓醒希望有人起底
餐廳出左餐餐廳就收到錢
賠都係foodpanda賠啲優惠券
呢個真
戴住口罩都柒
熊貓呢d本身on9
外賣仔偷餐/閪客退款博賠coupon係經常發生嘅事
有時又有bug 同一張單派比兩個熊貓 搞到餐廳整多個餐比個外賣仔
咁即係foodpanda 賠錢

樓上嘈乜?
講到好似餐廳賠咁既
呢d 真係有撚晒d 蝗蟲落黎攞著數既基因,九成係d 新蝗蟲黎,唔撚係香港人黎嫁啦
捉到一隻
可能嗰啲相係成個餐唔食得?
我試過有餐廳唔識pack
越南粉個湯放喺頂
之後倒瀉咗下邊啲飯全部濕晒水
真係好L賤,推
Push
總之佢地咁玩法,黃店蝕緊食材錢,foodpanda蝕少少車手錢
我好奇老闆娘點confirm係呢兩條友
同理點解兩條乞衣仲夠膽親身去幫襯
唔會用呢d咁肉酸既方法
最多都係餐餐扮新客用迎新code

幾十蚊都要做到咁肉酸 同偷冇分別

仲要大大聲駁番咀大條道理咁

好嘔心 仲未有朋友出現?
試過一次叫熊貓真係送錯嘢,然後又真係退到錢我就係度諗一定會有人濫用呢啲pk只會玩壞個規矩
咁foodpanda個機制有問題啦,半年退咁多次錢,仲可能唔知佢一間店受害,晨早要ban acc啦 (唔信佢咁得閒開幾十個acc叫)
客?分明賊來啦
外賣仔偷食
推,好撚賤格

老闆娘都唔係傻
已經好多次
咁樣爆法我都理解

我間鋪頭都試過
有個客叫咗6杯嘢飲
兩個鐘後取消咗5杯
話淨係收到1杯
屌你車手偷嘢飲都唔係咁偷法啦
偷一兩杯就話姐,偷五杯淨返一杯都唔好意思送上黎畀佢啦

仲要個車手都熟,冇咩可能係車手偷咯
(影咗一杯嘢飲既相😑😑😑話只收到一杯)
最後要我搵返CCTV畀再email Food panda先攞得返錢。
好浪費時間,精力,來來回回四五個工作日
(張單仲要係臨收工前叫,取消訂單時已經埋完數收工)過咗兩日收到Food panda既email先知

因為Food panda太易退款
畀啲賤人利用漏洞黎欺詐餐廳
求其講個原因都可以退
我都試過叫Food panda冇跟餐可樂
想著退返個可樂4蚊
Food panda無啦啦退全款畀我喔
最後我同Food panda講只退返4蚊可樂錢就好啦🤒
幾十蚊都要呃,以為冇後果?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞