元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
點知佢點解唔po,可能佢真係身有屎呢
講句人話就俾你當事主,癲狗周街咬人
哩對情侶嗌foodpanda, 十幾次取消張單話倒瀉嘢,上傳嘅相都唔係我碗粉
(就住我對面棟大廈,盛發大廈,電話:6209 125×)

#我捕咗佢哋半年2月開始留證據

2個月前我嬲到報警(都冇諗過會理),唔受理,我留起多次證據一次過爆你哋大鑊!
#香港地賊依家要自己捉💪🏻
你2個覺得我屈你嘅隨時嚟搵我,我留起哂所有證據
#厚面皮到係咁話自己有比錢

#你係有比錢
#比完錢退款吖嘛

係我嘅熟客都應該聽過我係鋪頭屌過無數次🤣

最好笑條女話係幫個啊哥攞,啫係哩位男士,但我有相有片佢哋喺條街度黐頭芒咁攬實曬,你哋兄妹感情都幾好👍🏻

#我尊頁1月4號post嘅單就係佢哋
#我post過果啲發泡膠相都係佢哋嚟
#佢哋每次嗌完我都會搵員工跟住個車手
#所以我知道佢係邊到交收知佢住邊

好多人都有一個問題就係點解我會咁做
哩半年嚟佢哋每次嗌完餐再取消
我都要花近半個鐘時間去cap cctv嘅片再send去🦝 email,先可以攞返啲錢
我平時都會同啲外送員傾計,佢哋話我知佢哋如果因為倒瀉嘢而收唔到個客錢就會扣佢哋錢,要硬食
係今日之前,大部分人都同我講,又損害唔到我利益,叫我唔好理
但真係可以咁樣?真係唔關我事我就可以眼白白睇住啲車手無辜被扣錢?
對唔住,我過唔到自己果關,所以我先狠狠哋做一鑊,希望可以令社會減少同類型事件發生!

我人微言輕,為各位外賣員做到嘅就咁多,
辛苦哂你哋每日為我哋啲餐廳日曬雨淋咁送餐🙏🏻🙇🏻‍♀️

#人在做天在看
咁唔係慳,係呃
D人真係哂鳩氣

條片擺到明個老闆有心贓佢架啦
連佢地住對面都知
仲會死錯人?

最好係炒車添啊
等左一日,
事主清白圖呢? 定開緊account自己同自己買discount扮野
又要話唔出聲又要打咁大篇野
仲要朋友轉過黎
代買D過數紀錄呢??
有證據就POST出黎啦
買左咁多次 無可能乜証據都無留低...

對話圖當你真係del左啦

過數俾代購個人既紀錄肯定有啦掛
死無對證

條女都On9
如果用代用又會咁鬼鼠地址唔係屋企?
唔係身有屎真係諗唔到咩原因
去CAREOUSELL 真係有代叫
FOODPANDA 55折 CLS
有上開fb 我食在元朗 你卻在大排檔 ,我信呢間係黃
同埋我睇元朗大排檔咁耐。都冇指控過花甲粉同721鄉黑有關。
最多就係當初話佢偽黃,黑口黑面啫...
我諗到啦 對話圖無keep低

過數紀錄都無 ! 因為每次都係為左慳十幾廿蚊而去atm現金入數 又咁岩次次都無拎入數紙
你有心機打一篇野話唔係你做 但就唔用1秒放張代購交易圖出黎你就真係唔蠢得去邊喇
一係你就乜都唔好回應 咪你口中嘅「想等佢沉囉」成件事可以一張圖就甩到身 但你又打篇野出黎又唔敢連圖 咁叫衝動 出圖對你有咩壞處?
算啦 大家明咖喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞