元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
咪係 對話圖都無?
定改緊圖啊
條女真係仆街
明嘅就明
扮乜撚野,正正經經道歉真係好撚難
halo 甯津
我睇完明白到佢兩個真係好窮,無錢食營多啦on9
問題就係呢兩條友既行為好乞衣
你攞啲有錢佬走漏黎比?
都估到,有咩理由好媚好貌做賊,連登仔仔又炒車,好在我不嬲睇定d先留言
點樣炒車 就算係 點解要走? 貪平咪立即拎證據比人睇 咁點解要走?
如果貪小便宜唔知情做錯野就無錯 泰國果個牙朗係咪應該判無罪?
咁撚大個人 用下個閪腦諗野啦屌佢老母 讀咁多書把撚咩
仲要係whatsapp 飛個道歉過去 睇唔出有幾覺得自己做錯喎 咁大個人做錯事 仲要住咁近係咪應該當面同老板娘講呢?
如果佢係被利用,俾老闊娘捉果陣個反應唔洗咁啦
明明就係慣犯
又係抄車後遺症,堅持自己冇抄車,明明屌既係人地存心呃飯食,事實係事主都係比人FAKE,屌既同事實不符唔係炒車係咩呀
高分又點
冇聽過高分低能?
香港專出呢啲架啦
你都幾on9....走就等於「做左被指控既野」?
你係咪有罪推定打手?
代購仆街自然唔啱

但事主絶對唔係比人利用,貪便宜之前諗清諗楚啦
兩種方式唔可以混為一談

同舖傾好俾優惠一件事,利用程序漏洞去呃係另一件事
咁過俾旋轉既人過數紀錄都無?
如果事主唔知道個折扣係咁玩,佢事前點知係利用程序漏洞去呃人?
乞衣?
都幾撚痴線啲思想炒唔炒車我就唔知
上網叫人訂野有平好撚出奇咩
佢當時就show證據比人睇話上網訂咪無咁柒
所以貪小便宜係罪黎? 你最多咪話佢蠢閪

你拎牙朗黎比都幾好笑
牙朗係知情要帶貨
一個要坐 一個唔洗坐架喎
就算報狗都係入上家數
最多係麻煩收野食個個
你係咪無係你媽個閪到拎返個腦
反正我唔知炒唔炒車
但你就同條片個2條友一樣咁柒
好撚型呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞