元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
cheap撚到幾10蚊都呃
放你老母,識埋呢啲乞衣
好似話加埋呃咗幾千蚊
推下
好撚亂 即係佢地認左錯未
咁撚仆街既
社會敗類
幫推
男既呢?
我係元朗區既車手,都送過比佢地兩定三次,次次張單都會取消,幾次佢地都一齊黎拎外賣仲只會約黨鐵站/附近交收

記得有次係幾百蚊糖水,送完唔夠一個鍾取消左,鋪頭老闆仲即時問我張單發生咩事。
過左兩日我就收到警告話我送錯餐/倒瀉餐。

所以女方知唔知呢,得佢兩個先知
呃撚左咁耐咁撚多車手同舖罪受左罪,而家道個歉就算數?個歉仲要係等件事收唔到科先肯道,一開始根本仲要唔撚認錯呢啲咁嘅撚樣賤人道幾撚多次歉都唔值得原諒
仲有條女話自己唔知真係無可能,心地善良未比你呃到囉。半年日日食野隔離條仔都影張倒瀉野嘅相你會唔知乜事?半年間條仔一句少少都無透露過比你知?真係咪撚當人on9啦
今次真係睇到你既最大炒車現場
喂唔好扮睇唔到喎出黎講返有咩證據先啦
因為以我所知,其實都有4-5間鋪中過招,黃藍店都有,唔係剩係得花甲粉。
點解我會咁肯定係佢兩個,因為佢地約交收個地點同事後取消既情況,向元朗區外送GP一早通晒天,我中過招之後自己都send過email問公司,但一直公司唔處理
哩兩條殘種黎嫁,唔好俾佢地再呃,唔好心軟
講真如果條女唔知成件事,點解會咁肯定當時有比錢,唔係正常都會問下落單嗰個咩
理性分析: 如果我響條街,無端端比人捉住話食霸王餐... 我會即時乜反應? 條女即時話有比錢, 即係信條仔有比???... 睇番條仔既道歉內容, 話條女平時有去舖頭買... 可能條女話自己買時有比錢???? 反而我覺得條仔有D問題....完全唔回應, 表面好似好冷靜咁, 向前直行, 連條女比人捉住左都唔知........ 我唔知條女有冇份, 但肯定條仔身有屎.
而且我覺得花甲粉非善男順女, 佢肯出來幫條女澄清, 一定有證據.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞