元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
唔係我黎
好L樣衰喎
證據呢?
樓上有carousell D panda 代購 其實可以睇下佢有冇D 對話圖 分分鐘炒車
對唔住 我眼殘
space 都上到KONGU真係爆4...不過出黎做咩工
其實如果好似小弟我咁既毒撚 係條街到俾人直播指住嚟屌 我諗自己都係會想走左先
唔係人人都可以直接係條街上互屌 我認我廢
樓主好波

呢句真

呢d仆街

如果係黃更加要屌
做撚衰哂手足
條片影佢一俾人周到就縮喎???

兩條友即劇大難臨頭各自飛

本人定假ac啊你?
推爆佢,呢d仆街做咁多次即係唔係得一間會咁啦
一定係藍,唔係點會咁樣玩黃店,屌佢老母
搵代購買賣交易圖都無張都話炒車?正常智商嘅人比人屈有證據自辨都一次過拎哂出黎啦 仲好似蘋果咁嘖牙膏?
下,咁大家小心炒車.....
我唔知其實,我唔知佢有咩好食
如果係扮黃就兩邊都要死
屌呀!推爆佢啦!有野就黃?
明明住附近
但food panda本身都貴左
折完真係會平過自己落去買??
對話圖都無張
賣家刪對話
自己都應該仲有自己對話/比錢記錄掛
而且無啦啦比人咁影都無反應
無可能囉
證明乞衣事主同啲分身已經到左
65折喎 有D carousell foodpanda 代購仲要半價
點計都平過自己去買
個ac冇可能十幾次都唔俾閪熊bam

但一個電話號碼只可以跟一個ac,一定會用到太空卡,但用得太空卡都唔會同一個號碼

相信係個代購問佢拎完電話後放落個外賣備註到,所以間店先會知

呢啲代購唔止香港,其實其他地區都有

如果真係唔知呢啲代購係黑嘅話,佢地又真係無辜
唔出奇,有啲餐廳閪熊個價mark up好少,例如1成左右,唔係間間都好似金拱門個啲咁戇鳩
唔使估唔使咁多如果喇 有圖就自然還你清白
咁圖呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞