元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
我都係。。唔係唔信
但最少自己叫foodpanda係未試過有得退錢
除非餐廳取消左張單
唔係就算送漏哂d野都只係比優惠卷。。
我覺得佢去屌foodpanda好似合理d。。
戴呢啲濕鳩大圓形 極幼框眼鏡既女 百分之95 係大陸品種 唔係雙非都一定係單非 兩樣都唔係肯定係熱愛支拿文化既臭閪
條女幾正
不過後後生生都做埋啲咁既嘢
乞衣
分分鐘係抖音教人係香港食免費餐
我覺得帶呢啲濕鳩圓形眼鏡真係好似戇鳩
簡直係自認低能嘅認證
對面大廈咁近
車手點會唔知
老闆娘熟車手
都知邊個做
除口罩嚇撚死你
啲垃圾大陸種零零後同啲 身份證r 字頭既九零後啲臭閪最中意戴
試下係街撞到捉佢張身體證對下就知 無死錯人
咁講我驚驚
不過條仔都算癈 窮就咪溝女啦
同女食飯連餐飽飯都要呃人先有得食
佢地黃架

拉!
條眉做乜鳩
老闆娘好醒喎
係點樣捉㗎
佢哋過咗幾多分鐘你都捉到佢哋個位?
好憎呢d死垃圾真係好撚樣衰影衰香港人希望快啲佢哋俾人起到底
其實你有晒證據對付呢啲無賴貼街招啦
報警無用根本就

小店生存好辛苦㗎每1分都係血汗錢

我住元朗㗎今日過嚟食下先
見面講hello
走又講byebye

抵佢比人呃啦
其實應該係要panda 硬食,不過有名你叫西熊,係我就屌個d大馬仔CS, 係要我賠完約咪轉Deliveroo/Uber
手足嚟好黃
一定係分化撚PR五毛帶風向
比錯餐點,係餐廳食,倒瀉,無人送取消就熊貓食四成。因為熊貓無電話即時聯絡Cs,所以好難揾到客服。但點解繼續咁多餐廳做,係因為好多單。
宜家網上好多人offer 7折代叫foodpanda服務,有冇人知原理係咪一樣?
第二次開始加料啦
猜測:
用foodpanda 買外賣自取,拎返去同panda CS 講餐廳包裝差倒瀉,upload 假相比CS, CS full refund 比客, 因餐廳錯,所以panda 唔會比錢餐廳。

西客常用招式
On9 整臭自己個朵又要冒畀人告嘅風險
師兄係咪買大細贏錢個陣有人過黎同你講,「d 骰有問題,今鋪冇效,拎返d 錢再玩過」都冇所謂
屌你老母正一仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞