元朗有兩條友用foodpanda呃黃店飯食 俾老闆娘斷正

833 回覆
1711 Like 24 Dislike
咪係囉
家下比人屈喎
比我一定企硬同佢拆
拍埋片更加歡迎睇下邊個死
點知屌那媽走左去都有仲唔係身有屎
帶風向話炒車果啲真係智障定乞衣事主/朋友黎
到今日仲一張交易圖都未有仲話炒車?佢純貪小便宜就唔係純文字「解釋」同「道歉」啦
而家先知原來叫個外賣都有得代訂
Hello事主 p完對話圖未啊
全局就喺你嗰所謂炒車連圖都冇多張
其實點解唔係指責人個邊要提供證據,而係要受害人自己提供證據證明自己清白?即係上到法庭唔係控方首先提出證據,辯方反駁,而係辯方要先提供證據自證清白?

綜合返fb post同條片,無一樣野可以證明呢對情侶就係到間鋪搵緊“呢半年黎叫完餐就取消嘅人”,最多就證明到拍片個一次。

希望大家著重返件事嘅真相,而唔係抱住睇人仆街最開心嘅心態嘅對待呢件事。
嗱個平台嘅規矩係對老闆不利
而真正蝕本嘅又係個老闆
你兩條友依家話自己用代購
咁一定有底有記錄
要兜番就拿拿聲拎出來同老闆好好交待
到老闆出 po 話信你唔關你事咪無人咬你囉
一街之隔行過去自己拆掂佢有幾難
拖下拖下連 cctvb 都走出黎影你咪仲樣衰
推!
呢度係中國 唔係香港 你仲以為疑點利益歸於被告?
個老闆已經捕左半年 十幾單同樣方法走數
另外果對男女都話用左一段時間

件事既真相咪就係兩條仆街呃飲呃食
仲要帶麻煩比人地做正常生意既老闆

見到有人好努力咁想帶風向 加油推post
推撚爆佢
張單有地址嘅咩
係喎
又會每次都喺舖頭就嚟休息先嗌外賣?咁樣就可以攞到退款
喂、上面話無證據班人呢?
唔好扮睇唔到wor
推到呢兩條垃圾跳樓
隻眼有d唔似
有晒證據喎 擺明係carousell 代購搞事 然後累到事主兩個人食死貓
最大炒車現場 起完人底 屌柒人之後 炒車就拍拍囉柚走咗
冇tg日期
冇payment record
搵鬼信
要整假對話有幾難
Tg ac咁易開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞