21/22 Grant loan & Non means 討論區 (1)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇人NLSFT上個月交左貸款文件有消息
我淨係收到個email話收到文件
想問下如果我有三個銀行戶口但係其中兩個啲存款都冇郁過嘅話係咪都要交曬12個月嘅月結單
我係全部都交十二個月
(有兩個ac $0 咗成年)

申請過兩年都係咁做 直接出結果通知唔洗補交
8月11先去旺角交資料申請grant loan最快幾時先收到錢,仆街ive要我最遲21/10去交學費
我4/8凌晨網上交申請,5/8交埋申請文件。幾時會知結果通知書?
你咁肯定你啲資料完全冇問題?
想同下如果我個保單唔係儲蓄同投資保險嘅話係咪唔洗填保險嗰part 同埋物業嗰度我得一間自住樓宇嘅話係咪都唔洗填
係啊,跟足要交5樣文件
想問下大家交文件洗唔洗交埋行政費果張ATM單

正本甩左色 得番副本
睇你non mean定grant
Non mean正常就好快
Grant基本上點都有野補
照俾佢
仆街 我正本甩晒色 dum左

係咪要交多次行政費

定比副本佢
兩個俾曬佢俾佢自己揀啦
都唔得佢自然會搵你
想問虛擬銀行or PayMe 使唔使都印出嚟俾佢?
我係申請尼一個 專上學生免入息審查貸款計劃
我想問下我上年係讀sf yr1 申請左non means 之後黎緊個sem開始tran左去8大讀 咁我之前讀sf嗰啲loan係咪要開始還?
Lm等回覆
我都好想問,會唔會食個飯pay me俾個frd都問長問短
要交啲咩證明文件?
Hello ching! 想問下phone check 個電話號碼係幾多號㗎。 老母成日都唔聽電話唔知會唔會miss 咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞