網絡滲透降頭術: 如何有效利有目標人物一個過失令佢形象全面崩潰 (all good all bad thinking)

343 回覆
439 Like 50 Dislike
等睇人叫樓主睇205
Push!
分化畜同PR 手法

就算有10000 AC話覺得岩
都唔會改變到我覺得唔岩(沒錯宜家講緊我個人自己)
事實係屈椰子呢樣野已經觸及咗好多人底線
唔係話相唔相對就可以帶過去
唔可以話要思考有乜嘢「正面影響」
正常有感情嘅人冇可能咁諗嘢

佢要辯證出五毛list有咩好處已經係冇可能
係佢自己浪費咗呢個題材,與人無尤

脆脆哋認咗佢係咪咁難先
唔可以因為有pr推波助瀾,就唔屌得
應該話冇人接受到因為呢個理由而唔屌得
人哋只會覺得點解明明黑嘅嘢死都要呦到白
麻煩你將心俾己一下

都係嗰句
佢認咗錯,就會完咗件事,冇位俾pr入
之後有人唔受,就一定係pr搞事

我係覺得你分明係用緊兩套標準去睇世柒同連登仔
連登仔有責任屌得嚟唔好受pr影響去洗版
呢點實在係令人悲觀,呢點就係樓主開post嘅目的,呢點依需要努力

但係世柒就冇責任?
點解唔係佢認錯阻止pr利用洗版
而係一定要連登仔忍受,思考五毛list有乜好處

然後椰子兩個post已經俾手足冷處理成功咗
pr炒唔起
咁仲唔係好事咩
push
確實由頭到尾都係講緊兩套標準

兩邊用緊兩套完全唔同既「準則」去睇呢件事
而兩套準則都係反送中運動入面既「原則」

而兩個「準則」下雙方都「無錯」
結果做成今次 PR 「騎劫」左其中一邊去攻擊

其實個玩法同「龍門告手足」果單一樣

只於你成日講道歉
純粹因為我唔係 martin 我唔可以代佢答
我同意佢應該諗諗計點化解下「牙齒印」既
如果我係佢我神早 clarify 左個標準先
拉錯左,推翻
與其叫連登仔唔好分化
你不如呼籲劉細良黃世澤出黎承擔好過
你唔會做 因為你知道佢地當事人唔會理𨳊你
所以射個波比其他網民
當事人都由得佢自然發酵 諗住冷處理
因為佢地知道佢地做乜都會有人撐 無壓力
upa
攬劉細良都唔好將佢同其他人放埋一齊,核突到呢
真 推
Push
無做錯道乜歉承乜擔責任
PR 開 1000 個 AC 講佢做錯所以就錯?
以為用民粹就可以情緒勒索
樓主 #1 寫乜? #232 你寫乜?
屌自己友大力過屌對家?

一直唔回應你係因為你自己都唔知講緊乜柒
黃世澤係自己友?
Push
*Trumpism without trump
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞