網絡滲透降頭術: 如何有效利有目標人物一個過失令佢形象全面崩潰 (all good all bad thinking)

343 回覆
439 Like 50 Dislike
道德批評
總有"部份人"用最高的道德標準去評擊會將黃營出名的人,大家都明"部份人"係咩人

部份人=5毛水軍!!!!!
其實講到尾,黃世澤係個好自負嘅人,覺得得自己好叻,同時又好玻璃心,所以有人一批評佢,佢就覺得「我咁叻,咁完美你都屌我?!你唔係on9就一定係五毛!」所以佢係唔會道歉都唔會改,所以依個「五毛list」嘅結係唔會解得甩。所以你再用幾多力,日日出post屌都無用。明你感受嘅人會明,唔明/無感覺就唔會明。
連登最勁就係呢樣
批評?
批評同抹黑唔同㗎
又想推銷曾俊華?
得得得,話佢牙黃係唔仆街呀,就住一件事去分析,例如:「有人話廢登係ATNA,世澤唔意,佢就話人係五毛,帶風向/PR,咁我又覺得誇張咗喎。」咁依個例子係咪叫抹黑呢?
依個post 無人批評佢反共立場喎,你質詢佢擺明捉錯五毛就上五毛榜或屈有PR集團因為BNO搞佢,咁都無問題?
其實講到尾,黃世澤係個好自負嘅人,覺得得自己好叻,同時又好玻璃心,所以有人一批評佢,佢就覺得「我咁叻,咁完美你都屌我?!你唔係on9就一定係五毛!」所以佢係唔會道歉都唔會改,所以依個「五毛list」嘅結係唔會解得甩。所以你再用幾多力,日日出post屌都無用。明你感受嘅人會明,唔明/無感覺就唔會明。
批評?
批評同抹黑唔同㗎
得得得,話佢牙黃係仆街呀,但如果就住一件事去分析,例如:「有人話廢登係ATNA,世澤唔意,佢就話人係五毛,帶風向/PR,咁我又覺得誇張咗喎。」咁依個例子係咪叫抹黑呢?

打錯 自膠
推好文
好文幫推, 重點係睇別人既意見時必須保持獨立思考,不能人云亦云

除咗獨立思考,有時自己唔清楚乜事,又無時間追po,我寧願唔覆,或者等下、追下po先,太急亂覆炒車事小,最怕無端端做咗5毛幫兇
痴線佬唔會認自己係痴線㗎
分辨五毛不嬲都係從行動觀察,佢哋經常起關鍵/重要時刻帶風向

大家唔信拜登係極之正常,佢係要國會議員同反對黨夾佢反中, Trumpism with trump!
現時現刻中共極之希望傳播美中和好嘅消息,咪放假料引班人去講 ATNA,進而言之咪叫人放棄國際游說
想夾拜登普通人應該係去 Twitter去 Gab

唔係起連登度搞失敗主義
亦都唔起度混淆視線放假料

連下四城絕對係人版
你講無人推波助瀾,咁手足識冷處理架嘛
出名如「誠實香港市民」都唔係個個炒得起啦
不過好多時係一炒就一發不可收拾咁解

同埋好多人講世澤屈人
又有冇諗過根本敵人食緊椰子既人血饅頭
拎住兩個抗爭者既「原則」去制造矛盾?
通過挑釁離間比自己風流快活?

岩唔岩根本係相對,你乜標準覺得唔岩?
因為有 1000 個 10000 個 AC 講唔岩所以唔岩?
「不捉鬼」世澤唔岩咁「不分化」下椰子岩唔岩?
屌唔岩係因為「世澤捉鬼」定「椰子分化」?

明明由黑到白中間有 N 個色階
椰子既說話可能真係做成負面影響又有冇人理過?
世澤個 list 可能真係有正面作用又有冇人理過?

同埋,你估 PR 真係 care 椰子,關心來龍去脈?

佢地從來只係關心邊度有花生可以炒去攻擊你
佢地從來只係關心點樣用你既系統去滲透你攻破你
佢地從來只係關心點樣用你掩眼法去迴避你攻擊

依家玩到爐火純青既係:
「批評」係佢地既矛,「不分化」係佢地既盾

認清敵人先啦,氣憤既諗下邊個受益好過啦,
你估真係幫椰子出緊氣?幫緊 PR 炸
martin 同我都係一路 講緊 PR ATNA 吹風,「勿做真心膠」幫手吹 ATNA,點知就比人上鋼上線話「講 ATNA 既都係 PR」 咁陰毒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞