[WithU] NiziU 討論區 (6) TAP/PS 繼續大發!Maya 生日快樂!我要新綜藝!

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
韓飯睇到,轉貼條link上嚟。
真係霸晒Itunes前三
JYP happy死啦!挖到金礦咁!拍咗咁多大廣告,應該冚到Mizo Project 條數同出道至今嘅成本啦!快啲結算分返啲錢畀班女,快啲做小富婆!
如果出埋男團,再加招收練習生,起埋樓,咁就本地化咗!站穩再壯大!

唔知日本有幾多大?韓國依家有四大!
俊昊師兄都幾錫後輩,送架快餐車食物畀NiziU打氣,入伍前佢喺一個選秀節目介紹過禮志係JYP 秘密武器,Mako應該係佢睇住長大嘅練習生!
肥秋近年都退出咗經理人公司既營運,淨係做製作人。舊48系組合拆開晒賣畀其他公司,原公司縮晒水。如果講營運男子偶像組合既公司,最出名同大型就係Johnny's同LDH (Exile家族)。女團方面,而家最賣得同高人氣嗰幾隊坂道46系組合就屬Sony既子公司。而sony除咗幾隊女團,仲有一堆一二線歌手。
日本 $ony>>>>> 其他公司,尤其係呢幾年紅左好多後生同網絡歌手,又吸引左好多原本係其他公司嘅天王天后過檔
而家up得出紅嘅人9成都同佢有關,搞到比人話係jpop界迪士尼
我隻牙
大丈夫?
睇唔到嗰場先着紅色衫

而家都仲未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞