[WithU] NiziU 討論區 (6) TAP/PS 繼續大發!Maya 生日快樂!我要新綜藝!

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
鎮 POST 圖
保護 NiziU

射撚死所有垃圾Haters

趕走所有 On9 仔

攻擊 NiziU 的話,JYP 會嚟揾你

講 NiziU 壞話?打撚死你!

diu le
cut 我鎮 post 圖
今次冇 la
CG 同fancy有得揮
都會呀
差咁遠
個mv應該一半人冇大頭同個人場景
太多dance scene
d景同cg好假
TAP個mv正d
Rio
其他三個 TAP screentime 咁多我 ok
但蛋姐
Rio就話唱得少.....但其他人仲要兩個係主音都冇

但其實rio唱得兩句就好心比d大頭佢啦
蛋糕 screen time > 蛋姐 screen time
呢下第一次睇個陣覺得好衰

但都透過呢個mv睇得出官方主力想推邊幾個成員
都岩既,一開頭捧紅左一兩個先帶起成團都好既
話時話你提供張相好正
今次破例用做 post 1
唔係我貼架但真係好正
咪就係 比兩秒大頭好難咩
九人團四個無個人鏡頭 講出去人唔笑狗都吠
見到日本有人話公司知道出左PS mv會有姐姐組鏡頭問題
所以特登提早出performance video 平衡下
因為performance video 突出mako同rio
個人睇法

其實 PS 依首歌唱嘅時間佔較少
而且好多都係一齊 la la la............
所以每個人嘅鏡頭都少

riku mako maya 主要唱副歌 , 副歌同常係一次過影曬所有人跳舞
所以冇大頭 , screen time 少上加少
Rio 仲慘 , 本身唱得 5 秒 , 仲要係 pre-chorus build up part , 同常都係 MV show effect 嘅時候
所以 screen time 少到冇
其他人就正正常常 , 唱 d part 都係"大頭 part"

新po留名,cb大發。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞