[WithU] NiziU 討論區 (6) TAP/PS 繼續大發!Maya 生日快樂!我要新綜藝!

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
miihi音色靚,個bridge好聽,nina接住爆高音,為之後既副歌營造到相當高漲既氣氛,成個流程非常順暢。
我覺得係特登留mako呢啲top日本練習生畀nizi project做支柱,撐住成個節目同新團。

至於mako同rio舞蹈實力比較,我諗跳舞同唱歌一樣有好多方面可以比較,要有相關知識先比較到。可能jyp公司有對兩人舞蹈實力既評價。

單從nizi project睇rio既free style幾好。佢audition嗰段舞蹈表演都係自己編舞。
以前睇music station,有啲歌手會特別搵啲行內有名既舞者合作舞台表演,希望日後有機會搵下rio上音番合演。
日本啲團係咪好綜藝想睇綜藝多啲定話日本唔係咁玩法
真,個段編曲好正
帶起左成個高潮位
希望之後d歌都可以做到咁順
可以預測武肺一完,niziu有好似twice咁既活動模式:韓國練習預備新碟-->日本打歌上下電視-->全世界開con, fan meet-->休息-->去韓國,循環咁做幾年,根本無時間參演或者主持固定每星期既綜藝節目,最多間中拍一輯團綜。
可能慣咗韓國嗰套 想睇佢地日常相處多過不停咁聽歌睇舞台可能係跟返日本玩法或者依排有多啲live所以先未有咁多音樂/舞台以下既野睇

btw樓上啲ching都幾勁 我打錯字都明我想講咩
呢個真係估唔到sony同jyp會點做
團綜講左幾個月都沒消息
唔知係好似坂道咁既電視冠番定twice個種網上團綜,定兩樣都有
但而家niziu由jyp div.1調左去由jyp japan管理應該已經唔勢再晒時間返南韓
直接係日本都可以練習完唱歌排舞拍mv
慳返d時間上下電視同綜藝增加下曝光度都幾好,點都好過一來一回直接沒左成個月
不過jyp d management真係
之前話四月同usj合作出新歌好似沒左件事咁一d promote都沒
youtube又係咁一個月update得幾次
唯有寄望sony出多d力比多d廣告同地上波宣傳
覺得電視台綜藝節目訓練下d綜藝會好d
始終都想食住個勢(多家庭主婦同幼稚園小學生鐘意)
走國民路線

但睇完上一次上嵐個節目表現實在太素人
上深夜自己show訓練下會好d
如果自己整節目就真係好圍內fans自己睇
好難吸路人
姐姐 line
中間 line
我屌
sor 9 ry
牙 Ku fake 9 me
牙 Ku 係 妹妹 line
真 。 中間 line

話說光妹個頭jm9
三條line都好正
我發現我係團fans
幾時會著全紅戰衣跳TAP
hi WithU
可能係聽日MS?
但想著黑色個套型d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞