[WithU] NiziU 討論區 (6) TAP/PS 繼續大發!Maya 生日快樂!我要新綜藝!

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
NiziU M ON! SPECIAL 2021.4.11 FULL
https://www.youtube.com/watch?v=3nxheU3U2XY
虎牙同理。
同埋日本人好似話覺得多痔係有福氣
師姐Mina都好多痣,無脫喎!
關於松本人志教riku同nina玩嗰個扮開槍,呢度有片示範。喺大阪,一般路人見有人扮對住自己開槍同揮刀,都會畀反應扮埋一份。但係nina係美國返嚟,唔識畀反應。
https://youtu.be/WknMhk9J_EE
其實最好就唔好脫,脫痣醫學角度好易有病變,又唔係影響外觀其實脫唔脫都無所謂la。
痣生得靚位係幾有魅力既
椎名林檎都係
彩花眼角個粒幾靚
但老左會好似宮沢りえ咁,變大粒就唔好睇
上次首週幾多?
今次首日比第一隻高
希望整體賣得好過上一隻
係唔脫先有病變,脫都要搵醫生檢查下先好脫,不過通常都係大粒先需要驚,佢地依d小痣脫唔脫應該都唔會有影響
我係覺得可能jype有俾佢地揀要唔要脫,其實脫同唔脫都影響唔到d咩,都係咁靚
唔識日文覺得佢講得幾好
佢nizi project極限運動會嗰時仲未知「耳打ち」點解,應該識既辭彙量唔係好多。喺外國讀書我估漢字都唔係好識。而家就應該識多咗。
好似喺nizi project 講,佢父母移居日本後,跟亞媽學!都算快手,兩三年就咁流利!

光妹實在太可愛。
咩髮型都係咁qq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞