[WithU] NiziU 討論區 (6) TAP/PS 繼續大發!Maya 生日快樂!我要新綜藝!

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
mayuka喺meet & greet用手語對答獲讚賞。
https://chitokarajoshi.com/niziu-meegri-kamitaiou/
?????????
咩嘢真a/c ?
https://youtu.be/910f-lmQ-Ec

#12 Make you happy
#71 Step and a step
CB一完左班女又入左黑洞沒野睇
都唔係嘅!都好多views㗎!
睇 title la
[TOP 100] Most Viewed J-Pop Songs
檸檬紅到咁都未聽過?
米津玄師係日本紅到爆
Lemon首歌仲紅過石原套電視劇
檸檬都沒聽過ching你應該係呢十年都沒聽過日文歌
例如?
日本比較多樂隊歌,少唱跳組合!
仲有日本之前唱片公司唔開放MV版權,好多名曲同歌手啲歌views數好低,好似宇多田光,佢自己開channel ,幾年前重新放歌,啲views好少。所以個榜無倉木麻衣,安室,濱崎步等等。Summer all stars、平井堅都冇。但米津玄師就好多top 20!
睇返內容
應該係2018-2021既YouTube video view
累積至2021年既數
所以有12都好好啦
其實 le.................
e d 榜鳩 ga
第一日追星咩
Japan region 同international region 唔同數
但日本真係有分區計view
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞